Този уебсайт използва бисквитки. Ако продължите да разглеждате този уебсайт без да промените настройките за бисквитки на вашия уеб браузър, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.

Научете повече, като прочетете нашите насоки относно бисквитките.

Тайната съставка

Close up of a stir-fry with sesame seeds, beansprouts, beans, spring onion and chillies

Опитвали ли сте някога нещо толкова вкусно, че да искате то никога да не свършва? Понякога това е нещо много малко, различна съставка или простичък трик, който обаче прави голямата разлика. Нашата мисия е да разкрием тайните на зашеметяващите вкусове, така че Вие да може да ги приготвите и да им се насладите у дома. Попитахме шефовете-готвачи, притежатели на звезди Мишлен, както и известни автори на рецепти за техните тайни съставки и трикове и Ви ги споделяме, за да им се насладите.

  • A webisode featuring Rosie, an aspiring chef, on her journey to meet Tom Kitchin, a Michelin-starred restaurant owner to discover the secret ingredient.

    Шеф-готвач Том Китчин разкрива своята тайна съставка

  • Partner chef Claude Bosi discusses using his secret ingredient, strawberries, in salads, sauces and with scallops.

    Ягоди с шеф-готвач Клод Бози

  • Partner chef Colin McGurran discussing ginger as part of a marinade and in cooking. He also provides a quick recipe idea using ginger with salmon.

    Джинджифил с шеф-готвач Колин МакГъран

  • Pastry chef Per Olsson discusses the use of salt in desserts as his secret ingredient and creates a salted pear dessert.

    Солени десерти с шеф-готвач Пер Олсон

  • Catering chef Sebastian Schauermann reveals bacon jam as his secret ingredient and prepares it with rainbow trout in a brioche bun.

    Бекон по рецепта на шеф-готвач Себастиан Шауерман

  • MasterChef Champion Tim Anderson discussing surprising flavours and infusing watermelon with habanero chillies and a margarita mix.

    Попарена диня с победителя от Мастър шеф Тим Андерсън

Electrolux Secret Ingredient - Tom Kitchin - Kitchen

У дома с един от звездните шеф-готвачи на Мишлен

Най-младият шотландски носител на звезда Мишлен, Том Китчин, и шведската му съпруга, Михаела, любезно ни поканиха в своя дом и кухня. С използването на последните уреди от гамата Inspiration на Electrolux, те демонстрират невероятните вкусове, които можете да постигнете и Вие с правилните уреди. Точно както правят те в техния ресторант в Единбург, The Kitchin, където също използват Electrolux за създаването на кулинарни наслади.

Прочети още

Рецептата за фазан на Том Китчин

Носителят на звезда от Мишлен шеф-готвач ни показва лесен и бърз начин да сготвим вкусен фазан у дома. Тази дива птица е чудесен пример за свежата сезонна продукция, която Шотландия предлага. Том използва в ресторанта си съставки само от местни източници, където философията му "От природата в чинията" е в сърцето на всичко, което правят.

Прочети още
Electrolux Secret Ingredient - Tom Kitchin - Pheasant


Открийте още тайни съставки

Каква е Вашата #тайна съставка?

Открийте нови вкусове и техники с шеф-готвачите, заслужили престижната звезда на Мишлен, сред които Карло Крако, Саймън Хълстоун, Никола Фосасека и Магнус Нилсон. Заснехме тези световно признати шеф-готвачи, които разкриват своите любими тайни съставки. Гледайте видеоклиповете за съвети как да постигнете перфектни резултати у дома.

Вижте видеоклиповете

Открийте нови светове от вкусове със SousVide готвенето

Опитайте нови по-богати и вълнуващи вкусове на Вашите любими ястия с технологията за готвене с вакуум SousVide.

Научете повече за SousVide

Открийте силата на парата

Професионалните шеф-готвачи използват парата, за да направят ястията си неустоимо вкусни. Вдъхновени от тях, Electrolux интегрира професионалните решения  у дома, за да се насладите на вълнуващите вкусове на всяка една съставка.

Открийте силата на парата

Ефективност и стил

Индукционните плотове са красиво проектирани с уникална технология, която увеличава скоростта и способностите Ви в кухнята, като никой друг плот

Открийте тайните на индукцията