Информация за продукта

Благодарение на нашия препарат за почистване на перални машини, вашият уред ще остане в идеално работно състояние. Това дълбоко почистващо третиране премахва замърсяванията от уплътнението на вратата, тръбите и барабана на вашата перална машина, където с времето се наслояват отлагания, което причинява неприятни миризми и може да замърси прането ви. Използвайте на всеки 6 месеца.

Предимства

Поддържайте машината си в най-доброто й състояние. Със Super Clean

Super Clean гарантира, че Вашата перална машина винаги работи оптимално. Това дълбоко почистване премахва остатъците от уплътнението на вратата, маркучите и барабана, където с времето се натрупват отлагания.

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Имате проблем?

Прочетете помощните материали и получете помощ на страницата ни за Поддръжка, за да намерите бързо решение и да сте готови да продължите.

Гаранция

Поздравления за закупуването на Вашия Electrolux уред.

Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да резервирате услуга или да получите отговори на други Ваши въпроси. На Ваше разположение сме по телефон и електронна поща.