Информация за продукта

Вградената пералня със сушилня 3 в 1 Electrolux PerfectCare 700 улеснява ежедневието Ви с програми за пране, сушене и освежаване с пара. Парата използва 96% по-малко вода* и е по-нежна от прането, като помага на дрехите да изглеждат по-добре за по-дълго време.
*Вътрешен тест със зареждане от 1 кг на програма с пара срещу програма за деликатни изделия.

Предимства

Освежете дрехите и неутрализирайте миризмите* с програмата Steam

Насладете се на усещането за току-що изпрани дрехи. Като ги освежите с пара, можете да неутрализирате миризмите* и да намалите гънките за 25 минути. За още повече свежест добавете нашия аромат за пара към програмата Steam.

*Външен тест показва неутрализиране на миризмата на цигарен дим при програмата с пара.

СИСТЕМАТА DUALCARE: ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ГРИЖА ДОРИ ЗА ВЪЛНЕНИ И ДЕЛИКАТНИ ИЗДЕЛИЯ

Системата DualCare настройва прането и сушенето за различни тъкани и регулира движението на барабана в цикъла на сушене. Програмите за пране и сушене на вълна са одобрени от Woolmark Company за пране и сушене дори на вълнени тъкани, които се перат само на ръка.

СИСТЕМАТА SENSICARE АДАПТИРА ВРЕМЕТО НА ПРОГРАМАТА, СПЕСТЯВА ЕНЕРГИЯ И ВОДА

Независимо дали прането Ви е голямо или малко, системата SensiCare автоматично адаптира времето за пране и сушене към размера на зареденото пране, спестявайки енергия и вода. За по-ефективна грижа за дрехите и по-устойчиво използване на ресурсите.

ПРОГРАМА MIXCARE 69' ЕФЕКТИВНО ПОЧИСТВА ДРЕХИ БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНО СОРТИРАНЕ

MixCare регулира потреблението на енергия и времето за сушене въз основа на теглото на товара при ежедневно пране на смесени товари. Пере дрехите на 30°C само за 69 минути. Използвайте MixLoad за оптимална ефективност на почистване.

Насладете се на спокоен дом с нашата тиха пералня със сушилня.

Нашата безшумна пералня със сушилня за вграждане е проектирана да работи тихо зад вратата на шкафа. Това означава, че докато пералнята работи, можете да вършите всичките си други дейности в спокойна среда.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyElectrolux и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyElectrolux Поддръжка
woman on couch with mobile phone