Информация за продукта

Пералните и сушилни PerfectCare 700 DualCare ще променят грижата Ви за конфекцията. Ризата ще излезе без гънки от пералнята, благодарение на парата, а ниската щадяща температура на сушене, ще я направи мека и приятна за носене. Дрехите върху вас ще изглеждат като току-що закупени, всеки ден.

Предимства

Система DualCare: най-добрата грижа за прането и сушенето

Когато перете и когато сушите, можете да бъдете сигурни, че и двата процеса са прецизно контролирани и оптимизирани спрямо зареденото количество и тип пране, благодарение на системата DualCare. Дрехите запазват форма, цвят и мекота за много дълго време.

Свежи дрехи с 96% по-малко вода*

Вдъхнете нов живот на облеклото с нашата система SteamCare с FreshScent. Като освежите любимите си дрехи с пара, можете да спестите над 40 л вода на цикъл, като същевременно намалите гънките и сведете до минимум необходимостта от гладене. И за допълнителна свежест, просто добавете аромат.

*Използвайте пара, за да освежите дрехите и спестете повече от 40 л вода на цикъл, тестван върху 1 кг деликатни дрехи с помощта на програмата FreshScent в сравнение с използването на програмата Деликатни.

SensiCare System - технология, която моделира всяка програма за пране.

Системата SensiCare автоматично преценява теглото на всяко зареждане и калкулира необходимото количество вода, продължителност, температура и движения на барабана. Независимо какво перете, винаги получавате най-добрия резултат.

MixCare предлага нежно и ефикасно пране само за 69 минути.

MixCare Ви спестява време и енергия, когато имате смесено зареждане до 5 кг. При пране и сушене или само при сушене, регулира времето и потреблението на енергия на база размера на заредения товар. При пране почиства на 30°C само за 69 минути.

Барабанът Care има подобрен дизайн за нежна грижа.

Барабанът Care има обновен дизайн, наподобяващ възглавнички, за да се плъзгат нежно дрехите върху тях. Повдигнатият дизайн създава тънък воден слой, който покрива дупките на барабана по време на пране. Осигурете на вашите тъкани още по-нежно третиране.

*Вътрешни тестове, сравняващи барабана Care с предишния барабан Electrolux PerfectCare.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyElectrolux и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyElectrolux Поддръжка
woman on couch with mobile phone