Информация за продукта

Понякога само една чиста бяла риза или изпънат панталон ни подават нужната информацията за притежателя им. С иновативната система с пара при нашите перални PerfectCare серия 700 SteamCare, можете да завършите всяко пране с доза пара, която ще намали гънките с 1/3 и пести много от времето за гладене. Доверете се.

Предимства

Electrolux - Пералня с предно зареждане - EW7F248AS

Една трета по-малко гънки*

Нашата система с пара SteamCare завършва всеки цикъл на пране с пара, намалявайки гънките по дрехите с 1/3. Добавянето на пара отпуска нишките на тъканите и те стават по-меки и удобни. По-малкото гладене и излагане на дрехите на високи температури запазва тяхната форма и вид за по-дълго време.

* В сравнение със същата машина без система SteamCare.

Electrolux - Пералня с предно зареждане - EW7F248AS

Чисти дрехи с 96% по-малко вода*

Насладете се на усещането за току-що изпрани дрехи само с малка част от водата. Чрез освежаване на любимите си дрехи с пара можете да спестите над 40л вода за цикъл, което помага за удължаване на живота на дрехите. А за допълнителна свежест просто добавете аромат.

*Използвайте пара, за да освежите дрехите си и да спестите повече от 40л вода на цикъл – тествано върху 1кг деликатни дрехи с използване на програмата FreshScent, сравнено с програмата за деликатно пране.

Electrolux - Пералня с предно зареждане - EW7F248AS

Барабанът Care има подобрен дизайн за нежна грижа.

Барабанът Care има подобрен дизайн, подобен на възглавница, по който дрехите могат да се плъзгат меко. Издаденият дизайн създава тънък филм от вода, който покрива дупките по време на пране. Осигурява на Вашите тъкани още по-нежна грижа при пране.

*Вътрешни тестове, сравняващи барабана Care с предишния барабан Electrolux PerfectCare.

Electrolux - Пералня с предно зареждане - EW7F248AS

Ефективна грижа с програмата MixCare 69мин. за смесено ежедневно пране.

Програмата MixCare 69мин. балансира потреблението на време и енергия при пране на товар до 5кг леко до нормално замърсен. Почиства Вашите смесени дрехи при 30°C за ефективно изпиране само за 69мин.

Electrolux - Пералня с предно зареждане - EW7F248AS

Добавете пара за истинско почистване

Нашата анти-алергична програма комбинира парата с високо ефективно изпиране за премахване на бактерии и алергени от дрехите.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyElectrolux и открий всичко, което търсиш, на едно място.

 

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Следи всичките си налични гаранции
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyElectrolux Поддръжка
woman on couch with mobile phone