Информация за продукта

Пералните машини с горно зареждане от серия 600 със система SensiCare настройват продължителността на програмата в зависимост от теглото на зареденото пране. Те използват само необходимото количество вода, време и енергия за перфектна грижа за прането независимо от теглото му. Дрехите изглеждат добре за два пъти по-дълго време.

Предимства

Системата SensiCare задава продължителността на цикъла в зависимост от теглото на зареденото пране.

Нашата система SensiCare претегля всяко заредено пране и автоматично настройва цикъла, така че дрехите Ви се изпират само за необходимото време. По този начин се предотвратява излишното пране, запазвайки външния вид и усещането на дрехите за по-дълго време.

SoftPlus разпределя равномерно омекотителя за дрехи в прането, като се грижи перфектно за Вашите дрехи.

Прането е меко и свежо за по-дълго време с програмата SoftPlus. Тя равномерно разпределя омекотителя за дрехи преди окончателното изплакване, така че цялото Ви пране е перфектно обгрижено.

Еко опцията TimeManager достига по-голяма енергийна ефективност при пране.

Насладете се на енергийно ефективно пране с опцията Eco TimeManager. Спестете ресурси, като адаптирате продължителността на прането според Вашите нужди без да се налага да правите компромиси с качеството. Дрехите се почистват внимателно и ефективно.

Антиалергичната ни програма изпира и използва пара за отлични резултати.

Нашата високоефективна антиалергична програма премахва алергените от прането Ви, като комбинира цикъл на измиване и пара, за да достигне внимателно всяка тъкан.

*Тествана за Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa и MS2 Bacteriophage във външно изпитване, извършено от Swissatest Testmaterialien AG през 2021 г. (Доклад за изпитване № 202120117)

Нашата система за плавно отваряне прави лесно зареждането и разтоварването на дрехите.

Лесно зареждайте и разтоварвайте прането си с нашата система за плавно отваряне. С практичния бутон на капака и системата за плавно отваряне на вратата, достъпът е лесен и безопасен. И тъй като отворът е в горната част, можете ясно да видите съдържанието.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyElectrolux и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyElectrolux Поддръжка
woman on couch with mobile phone