5 години гаранция за всички хладилници с долна камера Electrolux

За да осигурим вашия комфорт и спокойствие, Electrolux Ви подарява още 36 допълнителни месеца пълна гаранция към стандартните 24 месеца, които текат от момента на закупуването на уреда. По този начин Вие получавате общо 60 месеца или 5 пълни години гаранция за Вашия нов уред! 

Регистрация на 5 години удължена гаранция за всички хладилници Electrolux с долна камера

Период на промоцията 1 май – 30 септември 2017 г. Крайният срок за регистрация е 30 календарни дни след покупката на уреда.

Участващи магазини: Търговска верига Технополис, Търговска верига Техномаркет, Търговска верига Зора, Търговска верига Техмарт, Търговска верига Техномикс, Магазини ЛибраГруп, магазин Електросаунд.  

Запознайте се с условията на промоцията.

ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА +3 ГОДИНИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ГАРАНЦИЯ ЗА ВСИЧКИ ХЛАДИЛНИЦИ С ДОЛНА КАМЕРА ELECTROLUX

При невъзможност за боравене с онлайн регистрационната форма, моля да ни изпратите копие от попълнена последна страница на вашата гаранционна карта (попълнени полета за адрес, модел, сериен номер и продуктов код), заедно с копие от доказателство за покупка (касов бон или друг финансов документ, с информация за дата и закупен артикул) на адрес София 1000, пощенска кутия 580. Задължително е да посочите и телефон за връзка и/или имейл за контакт, за по-бърза комуникация. За документи, изпратени по пощата важи датата на пощенското клеймо.При проблем с регистрационната форма на сайта, можете да ни изпратите горепосочените файлове с данни на е-мейл: electroluxservice@balkanstore.bg, от който ще ви бъде направена служебна регистрация на допълнителната гаранция.При възникнали въпроси или затруднения, можете да се обадите на нашия център за обслужване на клиенти на безплатен номер 0800 46 019 от цялата страна или да ни пишете на е-мейл: electroluxservice@balkanstore.bg

Прочетете повече