5 години гаранция за всички уреди Electrolux

5 години гаранция за всички уреди Electrolux

Период: 1 февруари 2024 г. - 31 декември 2024 г.

*Стандартната гаранция на уреда е 2 години (с гаранционна карта и касова бележка). За допълнителните 3 години гаранция се изисква регистрация на уреда до 30 календарни дни след покупката.

Плот за готвене Electrolux и абсорбатор Electrolux

Условия за регистриране на гаранцията

За да осигури Вашия комфорт и спокойствие, Electrolux Ви подарява още 3 допълнителни години пълна гаранция към стандартните 2, които текат от момента на закупуването на уреда!

Участващи магазини: Технополис, Техномаркет, Зора, Техмарт, Техномикс, ЛибраГруп, Електросаунд. 

Регистрирайте уреда си и се възползвайте от 5 годишна гаранция

Регистрация

Регистрирайки Вашия уред за допълнителна 3-годишна гаранция, Вие получавате общо 5 години гаранционен срок за своя уред. За да направите успешно регистрацията на уреда си, моля, запознайте се с пълните условия на кампанията.При невъзможност за боравене с онлайн регистрационната форма, моля да ни изпратите копие от попълнена последна страница на Вашата гаранционна карта (попълнени полета за адрес, модел, сериен номер и продуктов код), заедно с копие от доказателство за покупка (касов бон или друг финансов документ, с информация за дата и закупен артикул) на адрес София 1000, пощенска кутия 580. Задължително е да посочите и телефон за връзка и/или имейл за контакт, за по-бърза комуникация. За документи, изпратени по пощата важи датата на пощенското клеймо. При възникнали въпроси или затруднения, можете да се обадите на нашия център за обслужване на клиенти на безплатен номер 0800 46 019 от цялата страна или да ни пишете на е-мейл: electroluxservice@balkanstore.bg

Прочетете повече