Съживете остатъците от храната си с пара

Последно актуализиран 23.11.2023 г. 11:38

Загрейте и съживете остатъците си от храна, без да ги изсушавате. Храната никога не се хвърля, когато имате парова фурна.Подгряване на остатъците

Ако смятате, че претоплянето на остатъците е скучно или неприятно, помислете отново. Никога не хабете храна, когато имате парова фурна под ръка. Парата бързо ще загрее остатъците Ви, без да ги изсушава. Някои парови фурни дори имат специална програма за това, при паровите фурни Electrolux се нарича "Steam Regeneration". Колко време да претопляте храната в парната фурна? Зависи, но ще откриете някои насоки по-долу.Средна влажност

Да речем, че имате половин киш в хладилника, добавянето на малко пара ще направи този киш отново като току що приготвен, поради факта, че парата се загрява и добавя влага. Но ако използвате Full Steam, кишът ще стане прекалено влажен и мокър.


Пълна пара

Не изхвърляйте стари тестени изделия или ориз, пълната пара е чудесна за възвръщането на вкуса им - дори работи добре с варени картофи. Макароните, оризът и картофите са склонни да изсъхнат малко, докато почиват в хладилника, а парата добавя отново влага.

Също така работи перфектно за повторно загряване на задушени зеленчуци, просто ги поставете в тава и задушете на пълна пара, непосредствено преди сервиране. Ще отнеме само няколко минути и те отново ще бъдат перфектни.


Страхотният вкус е лесен

Нашите фурни със SteamBoost предлага три нива на пара. Специализирани програми за печене, както и една програма само с пара за нови нива на вкус, хрупкавост и влажност.


Открийте нашите фурни SteamBoost