Как да изперете дънките си

Последно актуализиран 24.6.2020 г. 13:37

Страхотен чифт дънки в гардеробът е от съществено значение, това е инвестиция. Ако им предоставите нужното количество любов и грижи, дънките Ви стават все по-добри и по-добри с времето.


1. Как да изперете дънките си, без избеляванее.

Не забравяйте да отделите дънките си от бели или други ярко оцветени дрехи, защото те могат да избелеят. Когато е възможно, използвайте нашата програма за дънки на пералните машини, която е идеална за всички видове дънки.


2. Пране на нови дънки - проверете етикета за грижа

Някои производители препоръчват да направите първото изпиране на ръка: обърнете дънките си наопаки, изсипете малко количество течен перилен препарат във водата и ги оставете да се накисват поне 45 минути, като от време на време ги разбърквате леко. След това изплакнете обилно със студена вода и ги закачете да изсъхнат.


3. Препарат за дънки

Не забравяйте да подхранвате дънките си с подходящия препарат. Ще намерите много перилни препарати, които са специално създадени за цветни облекла. Течните препарати или капсулите за пране изпират дънките най-добре, защото са много по-нежни към цвета.


Почистете и подхранете дънките си

Нашата система UltraCare подхранва Вашите дънки, докато ги почиства. За разлика от други машини, които смесват перилния препарат и омекотителя в барабана, нашата изключителна система ги смесва предварително, преди водата дори да докосне дрехите, за да даде повече мекота и повече грижа.