Как да перете дрехи, за да запазите цветовете

Последно актуализиран 24.6.2020 г. 13:34

Цветът може да избледнее и да загуби жизнеността си по-бързо от тъмните или бели дрехи. Но ако перете внимателно ще запазите цветните си фаворити по-ярки за по-дълго.


1. Можете ли да перете цветни и бели заедно?

Предлагаме Ви да подредите дрехите си по цвят - ярките дрехи като лилави, червени и оранжеви могат да се перат заедно, също така и ярките сини и зелени, белите отделно.


2. Погрижете се за петната

Някои петна изискват малко допълнителна грижа и внимание: предварително проверете дрехата и нанесете малко количество течен перилен препарат върху зоната с петна, след което разтъркайте внимателно във вода. Избягвайте много горещи програми .


3. Когато се съмнявате - изперете отвътре навън

Винаги обръщайте дрехите си отвътре навън, за да сведете до минимум разхлабването на влакната и не забравяйте да оставите празнина между прането и горната част на барабана, която е най-малко на ширината на ръката Ви. Изберете ниска температура; нежен или среден цикъл на изпиране (максимум 30 градуса).


Как да перете дрехи без избледняване на цветовете?

Нашата система ColourCare пречиства водата, така че почистващите препарати работят най-добре, дори и при ниски температури. Нежното, но щателно почистване поддържа цветовете на Вашите дрехи и ги кара да изглеждат толкова ярки, колкото в деня, в който сте ги купили. Всичко е във водата. Уникална филтрираща система премахва вредните минерали и примеси за нежно, но щателно почистване. Тези резултати са от тест за устойчивост на цвета, извършен върху полиестер за 50 цикъла на изпиране при 30 градуса. С ColourCare цветовете не избледняват .