Как да перетe олекотени завивки и пухени якета

Последно актуализиран 24.6.2020 г. 13:46

Ако се грижите добре за Вашите пухени якета, те ще се погрижат за Вас. Добавянето на топки за сушилня към барабана на нашите сушилни PerfectCare спира перата да се струпват на различни места в якето Ви. Така че да Ви бъде винаги топло и уютно.


1. Използвайте ниски температури за пухени якета

Не забравяйте да изперете пухените якета на хладък, нежен цикъл и да настроите машината на един допълнителен цикъл на изплакване, за да премахнете следите от почистващ препарат.


2. Изпиране на възглавници, завивки и якета в пералня

За най-добри резултати при сушене, използвайте програмата за вълна. Ако Вашата пералня има програма за вълна - изберете дълъг цикъл при средна температура и използвайте топки за сушилня, за да сте сигурни, че якето ще излезе леко, пухкаво и страхотно миришещо. Не го изваждайте, докато не е 100% сухо.


3. Защитете повърхността на вашето яке

Изпирайте якето отделно от останалите дрехи с празни джобове, затворени велкро закопчалки и ципове, за да избегнете повърхностни щети.


3DSense технология за точно изсушаване

CycloneCare с 3DSense технология третира Вашия гардероб с изключителна грижа. Той отчита влажносттта дълбоко в дрехите, като използва сензори за откриване на влага 5 сантиметра дълбоко в дрехите. Когато традиционните сушилни биха посочили, че сакото е сухо, 3DSense продължава, докато дори дебелите дрехи не се изсушат прецизно - не изисква допълнително изсушаване на въздух. Това кара сакото да поддържа външния си вид и дава до 30% по-висока топлоизолация, приличаща на изсушаване на въздух - нежно обработвайки всичките Ви тъкани ден след ден.