Как да свържете Вашата перална машина AutoDose

Последно актуализиран 20.11.2020 г. 12:52


Ръководство за стартиране на приложението My Electrolux Care за използване на свързаност

1. Стартирайте приложението My Electrolux Care. Изберете държава и език. Създай профил. Отворете раздел Уреди. (Разделът "Уреди" е в горното меню (Android) или в менюто долу (iOS.))

2. Докоснете иконата +, за да добавите продукт.

3. Изберете Вашия тип продукт, за да се свържете.

4. Уверете се, че сте готови с Вашето име и парола за домашната мрежа.


5. Включете WiFi на уреда. За да активирате WiFi на уреда, проверете секцията за настройка на WiFi-свързаност в ръководството за потребителя.

Ръководството за старт е общо, но определени стъпки се прилагат само за Apple iOS и Android OS.

6А. Свържете WiFi на Вашия уред. Натиснете бутона Начало, за да затворите приложението.

6B. Отидете на Настройки в iOS и отворете WiFi. Свържете се с AJ_ * мрежата и се върнете в приложението My Electrolux Care.


7. Приложението се свързва с Вашия уред.

8. Изберете мрежата, към която искате да се свържете Вашия уред и въведете паролата.

9. След като мрежата е конфигурирана, можете да дадете име на Вашия уред.

Поздравления, сега сте свързани и можете да започнете да използвате приложението My Electrolux Care с Вашия уред!


Готова с едно натискане на бутона

Мека копринена блуза, която се усеща страхотно върху тялото. С приложението My Electrolux Care всичко се изпира по правилния начин. Просто свържете приложението си с уреда за по-интелигентен и по-бърз начин на пране и безпроблемна грижа. С едно натискане на бутона, експертът съветник по грижи предлага най-добрите програми за Вашите дрехи, докато нашата иновативна технология изпира дори вълна, водоустойчиви дрехи, коприна, деликатни и дрехи, подходящи единствено за пране на ръка. И още по-добре, няма нужда да четете етикета за правилна грижа, защото това е наша задача.


AutoDose чекмедже

За най-добри резултати препоръчваме да използвате перилен препарат и омекотител в отделенията AutoDose. Винаги можете да използвате другите отделения за специфични почистващи препарати.

Можете да получите достъп до допълнителни конфигурации на чекмеджето чрез приложението, като например режим на свързване , където можете да използвате един и същ препарат в двете отделения и по този начин да сведете до минимум честото пълнене на препарат.


Известия

Когато сте свързани, приложението ще Ви уведоми, когато е време да презаредите отделенията за перилен препарат и омекотител, така че никога да не свършат.


Как да използвате AutoDose машина с концентриран препарат


Как да използвате AutoDose машина със супер концентриран препарат