Поддържайте водоустойчивите си дрехи

Последно актуализиран 24.6.2020 г. 13:31

Специално проектираните програми на Electrolux за водоустойчиви дрехи, както на нашите перални, така и на сушилните работят в синхрон, за да възстановят защитата на Вашите дрехи. Направете процеса на почистване безпроблемен и лесен, за да можете да се наслаждавате на водоустойчивите си дрехи по-дълго.


1. Как да възстановите Вашите водоустойчиви дрехи

Важно е да изперете Вашите водоустойчиви дрехи правилно, тъй като с времето способностите за отблъскване на водата ще се влошат. Първо изпразнете джобовете, закопчайте, затворете всички джобове.


2. Изберете разумно Вашия препарат

Добавете течен препарат в дясното отделение (1) и препарат за водоустойчиви дрехи в отделението за омекотяване на тъкани (2), за да възстановите водоотблъскването на дреха при последното изплакване. Избягвайте използването на прах за пране, омекотител или белина.


3. Програма за водоустойчиви дрехи

Задайте пералнята на програма Outdoor. Ако нямате такава програма на пералната си машина, не забравяйте да добавите допълнително изплакване към цикъла си.


4. Сушене

След това можете директно да поставите якето в сушилнята, като използвате нашата специална програма за водоустойчиви дрехи. Комбинацията от два елемента: правилната температура и време възстановява възможностите за водоотблъскване.

Възстановете защитата от водата по-добре от сушенето на въздух с иновативната програма за водоустойчиви дрехи DelicateCare

С нашата система DelicateCare водоотблъскването на Вашите водоустойчиви дрехи се запазва и възстановява, по-добре от сушенето на въздух. DelicateCare настройва температурата и движението на барабана, за да предпази тъканите и за да е сигурно, че те получават точно необходимото количество топлина.