Buying Guide

Научете повече за нашите перални със сушилня

DelicateCare - Персонализирани програми, индивидуална грижа

Системата DelicateCare в комбинация с вградената термопомпа третира дрехите нежно при ниски температури, адаптирани за всяко пране. Това Ви позволява да перете и сушите якета и дрехи за открито, като същевременно възстановявате водоустойчивостта им. Дори копринените дрехи излизат от машината 50% по-малко намачкани. 

Каквото и да перете и сушите, можете да бъдете спокойни - дрехите винаги излизат от машината готови за носене!

Копринените дрехи са с до 50% по-малко гънки*

 *В сравнение със сушенето на въздух.

Правилна температура и движение за прецизна грижа

Ефективността на пухените якета може да се влоши при пране и сушене в стандартна пералня със сушилня. Системата DelicateCare регулира температурата и движението на барабана, за да осигури правилната грижа, така че пухът да запази мекотата и обема си.

Свежи дрехи с 96% по-малко вода*

*Използвайте пара за освежаване на дрехите и спестете повече от 40 л вода на цикъл, тествано върху 1 кг деликатни дрехи с програмата FreshScent в сравнение с програмата Delicates.

FreshScent програма

Безупречен външен вид само с едно движение

Любимият чифт панталони, който Ви стои точно както трябва. Обичаният пуловер, който винаги е удобен. Те Ви карат да изглеждате и да се чувствате страхотно, независимо какво сте планирали за предстоящия ден. Доверете се на иновативната ни пералня със сушилня PerfectCare 700, за да запазите ежедневните дрехи блестящи само с един удобен цикъл на пране и сушене. Превърнете избора на тоалет в удоволствие, независимо с какво сте облечени и какво ще правите през деня.

Чисти и сухи дрехи с едно зареждане

Пералнята със сушилня PerfectCare 700 почиства дрехите Ви в един удобен цикъл. Нейната система DualCare разпознава вида на тъканта и теглото на прането, като регулира температурата и движението на барабана, за да осигури максимална грижа за всяка дреха. Гарантира, че тъканите ще изглеждат и ще се усещат като нови за по-дълго време.

Идеални настройки за всеки цикъл с DualCare

Системата DualCare автоматично настройва програмите спрямо видовете тъкани и теглото на прането. Дрехите ще бъдат обгрижвани при точните температури с оптимизирани движения на барабана в един рационализиран процес. Така всяка дреха запазва външния си вид, усещане и качество във времето. 

Свежи дрехи с 96% по-малко вода*

*Използвайте пара за освежаване на дрехите и спестете повече от 40 л вода на цикъл, тествано върху 1 кг деликатни дрехи с програмата FreshScent в сравнение с програмата Delicates.

FreshScent програма

Научете повече за нашите перални със сушилня

Подредихме нашите серии перални със сушилня, за да можете ясно да видите предимствата на нашите уреди за ежедневна грижа. Въз основа на ключовите си технологии сериите перални със сушилня предлагат стъпка напред в начина, по който се грижите за дрехите си - безкомпромисно пране и сушене с едно движение.

Нашият асортимент

Разгледайте нашата гама, за да откриете най-подходящия продукт за Вашия дом.

Консумация и ефективност

Всяка пералня със сушилня Electrolux е проектирана така, че да намалява значително консумацията на енергия и вода, като същевременно почиства и се грижи за дрехите Ви според най-високите стандарти. Енергийните класове на пералните със сушилня Electrolux варират от А до А-40%. Това означава, че уредите Electrolux с най-висок клас консумират 40% по-малко енергия от тези с клас А. Някои технологии могат да допринесат за по-добри енергийнo ефективни резултати. Те включват инверторни двигатели, технологията SensiCare или DelicateCare - нашата технология с термопомпа. 

Размери

Ако не разполагате с достатъчно място, може да помислите за пералня със сушилня "две в едно". Получавате удобствата на отделните машини, без да жертвате пространството. Съществуват два вида перални със сушилня: вградени и свободностоящи. Уредите за вграждане са покрити с плоскости, когато се монтират, така че уредът да се вписва перфектно в интериора. 

Капацитет

Пералните със сушилня могат да имат два размера. Вместимостта за сушене е малко по-малка от тази за пране, тъй като сушенето на дрехите изисква повече пространство за циркулация на въздуха. 
Фактори, които трябва да се имат предвид, когато се разглежда вместимостта:
Размер на домакинството
Навици: колко пъти седмично перете и сушите
Вид и обем на прането: например спалното бельо, завивките и пердетата изискват по-голям барабан за постигане на най-добри резултати. 

Всички перални със сушилня на Electrolux разполагат с технологията SensiCare. Тя използва усъвършенствани сензори за влажност и температура, за да регулира консумацията на енергия спрямо обена на зареждането. Това спестява време и пари и гарантира, че дрехите Ви са надеждно подържани. 

Интелигентно свързване

С приложението My Electrolux можете да управлявате дистанционно уредите за пране от смартфона си. Използвайте функцията Care Advisor, за да получите експертни съвети за това как най-добре да третирате дрехите си. А с функцията My Favourites (Моите любими) може да запаметите специфични настройки за дрехите, които носите най-често.

Програми 2 в 1

Използвайте програмите за изпиране и сушене, за да третирате ефективно прането, така че да имате готови за носене дрехи бързо и лесно само в една стъпка.

Сертификация

Сертификатът Woolmark е печат за одобрение от компанията Woolmark. Това означава, че всички наши перални и сушилни Electrolux са достатъчно щадящи за вълната - както при програмите за пране, така и при циклите на сушене.