Открийте

Кухненски абсорбатори

Абсорбатор от стъкло и неръждаема стомана над тенджера върху индукционен плот

Готвене без отвличане на вниманието

Намерете абсорбатор, който е достатъчно мощен, за да предпази от миризми дори големи кухни, но и достатъчно тих, така че едва забелязвате, че работи. Нашите абсорбатори са в диапазона 40-70dB, а при 40dB избирате абсорбатор, който е по-тих от шепот - дори при максимална скорост. Освен това, с Hob2Hood абсорбацията никога не е по-шумна, отколкото трябва да бъде.

Абсорбатор без нужда от ръчно управление

Разбира се винаги е възможно и ръчно управление от плота или от абсорбатора, ако желаете.

Близък план на регулатори на индукционен плот

Свързани за готвене без прекъсване

Съсредоточете се върху това, което е важно в кухнята: приготвяне на храна с чудесен вкус. С Hob2Hood Вашият плот включва абсорбатора и регулира скоростта на абсорбация според това, което готвите. Така можете да варите, запичате или пържите, без дори да докосвате абсорбатора или да мислите за абсорбацията.

Абсорбатор Electrolux, който излиза от работната повърхност

Най-богат избор на пазара

Направете Вашата кухня толкова красива, колкото и функционална. С широк избор от свързани плотове и абсорбатори е лесно да намерите правилната комбинация, която да подхожда на дизайна на Вашата кухня. Ние предлагаме най-богатия избор на пазара за подобни продукти. Така можете да се насладите на тиха, ефективна и без нужда от ръчно управление абсорбация, която да подхожда на стила Ви.

Филтър за абсорбатор Electrolux

Как работят филтрите за абсорбатори?

Абсорбаторите използват филтри, за да поддържат Вашата кухня свежа и без мазнини. Филтрите за мазнина задържат мазнини и частици храна. Филтрите от въглен от друга страна пречистват въздуха и неутрализират миризмите. Някои филтри могат да се почистват и използват отново, а други трябва да се заменят.

Абсорбатор Electrolux над тенджера на индукционен плот

Колко енергоспестяващ е абсорбаторът?

Лесно е да разберете ефективността на абсорбаторите и да пестите енергия. С класове от F до A+, етикетът за разход на енергия показва годишния разход на енергия, филтриране на мазнини, осветление и ниво на шум, създавани при максимална скорост. Electrolux Ви предлага пълен диапазон от абсорбатори клас A, между които да избирате.