Съветник на купувача

Открийте перфектния комбиниран хладилник с фризер за вас 

Храна

Какво ще съхранявате във вашия комбиниран хладилник с фризер?

Свежи плодове и зеленчуци – Търсете хладилници с чекмеджета за салати и дълбоки чекмеджета за големи зеленчуци. Ако имате количество прясна храна, вероятно ще ви е нужно по-голямо хладилно отделение от фризера.

Месо и риба – Модел с FreshZone® отделение ще поддържа месото и рибата свежи за по-дълго.

Напитки – Помислете за стелажи за вино, регулируеми рафтове за поставяне на бутилки или дори за вграден винен охладител. Някои хладилници с фризери в американски стил имат вграден дозатор за лед.

Замразени храни – Ако сте склонни да замразявате голямо количество храна, изберете комбиниран хладилник с фризер с капацитет на фризера равен на този на хладилника.

Пространство

Кой тип хладилник с фризер е перфектен за вашата кухня?

Един до друг – хладилник и фризер в пълна височина за голям капацитет, с добавен дозатор за лед и вода, или отделение за вино, при избрани модели.

Комбиниран  – комбинация от хладилник и фризер, един върху друг, с отделна врата. Изберете между модели с фризер отгоре или отдолу.

Вграден – скрит зад вратата на шкафа, за да съответства на вашия кухненски дизайн, разгледайте комбиниран хладилник с фризер или хладилник и фризер поотделно.

Височината, широчината и дълбочината могат да се различават, така че прегледайте целия обхват, за да намерите размера и стила, които ви подхождат най-добре.

Капацитет

Капацитетът на хладилника с фризер се измерва в литри.

100 – 150 литра – Подходящ за домакинства с 1-2 души. 
150 – 250 литра – Добър за 3-4 човека.
250 + литра – Идеален за по-големи домакинства от 5 души и повече. 

Полезен съвет: Оставете малко празно място във фризера, така че въздухът да може да циркулира за ефективно охлаждане.

Енергия

Високата енергийна ефективност означава по-малко пари изхарчени за сметки за енергия. Поради повишаващите се стандарти, всички хладилници с фризер от 2014 г. насам трябва да имат енергиен рейтинг поне A+, като най-висок клас е A+++. За сравнение, фризер от енергиен клас A++ е с 21% по-ефективен от клас А+.

Полезене съвет: Намалете консумацията на енергия като преместите хладилника си по-далече от радиатора или печката ви.

Изберете вашия уред

Каквото и да е в менюто, комбинираният хладилник с фризер на Electrolux ще поддържа вашата храна естествено свежа за по-дълго време.