Открийте

Парови фурни

Готвене с пара във Вашата кухня

С най-добрите фурни приготвянето на чудесна и вкусна храна е лесно. Нашите парови фурни са обикновени фурни с опция за добавяне на пара. Парата въздейства заедно с традиционното нагряване за подобряване на вкуса и текстурата. Така можете да продължите да приготвяте любимите си рецепти, но месото ще бъде по-крехко, а хлябът ще бухне повече. С пара е лесно да създавате чудесни ястия всеки път.

Добавете пара за по-добри печива

Приготвянето на печива у дома е най-добро с малко пара. Така печивата се надигат повече, имат по-хрупкава коричка и по-пухкав център. Нашата фурна PlusSteam добавя точното количество пара към печенето с едно докосване на бутон. Така че в три лесни стъпки можете да се насладите на подобрена текстура и вкус всеки път.

Три стъпки за по-добро печене с PlusSteam

 • Човек налива вода в кухината на фурната
  Стъпка 1

  Започнете, като налеете 100 мл вода в кухината на фурната.

 • Бутон PlusSteam на многофункционална фурна PlusSteam
  Стъпка 2

  Изберете PlusSteam програма и натиснете бутона PlusSteam.

 • Печене на хляб във фурна Electrolux
  Стъпка 3

  Загрейте предварително за пет минути, после се насладете на вкусно печиво.

Безупречен чийзкейк, изпечен на пара

Вкусни десерти

Открийте безупречния завършек, който можете да постигнете, когато използвате пара за приготвяне на чийзкейк или дори лимонов меренге пай. Смесите остават сочни, повърхностите остават копринено гладки, печивата стават хрупкави. Като на истински професионалист, Вашият чийзкейк ще бъде вкусен и същевременно плътен. Вашите целувки ще бъдат леки и изящни. Десерт, с който можете да се гордеете.

Всичко в името на вкуса

CombiSteam Deluxe има настройка на пара за всяко ястие. Full Steam нежно приготвя ястия от риба, като запазва в тях естествените хранителни съставки, витамини и цветове. Насладете се на освежена храна, която има вкус на току-що приготвена с настройката Half Steam. А за печени меса, който са сочни отвътре и хрупкави отвън, изберете Quarter Steam

Рецепти за парова фурна

Готвенето с пара е лесно. Тези рецепти ще отключат креативността ви и ще разкрият един нов свят на вкусове и текстури. Месо е по-крехко, хлябът е по-пухкав, а печивата са по-хрупкави. Парата прави вкусната храна още по-апетитна и помага да сътворите ястия, с които да се гордеете.

Запознайте се с нашата най-усъвършенствана парова фурна

CombiSteam Pro

Освен sous vide, CombiSteam Pro притежава всички вкусни функции на CombiSteam Deluxe.

Парова фурна Electrolux CombiSteam Pro

Защо да изберем sous vide?

Готвенето sous vide вакуумира продуктите, за да създаде изумителни ястия. С CombiSteam Pro то вече не е запазено само за професионалните готвачи. Просто добавете продукти и подправки в торбичка за sous vide и я запечатайте. После я поставете във фурната и се насладете на храна, изпълнена с вкусове.

Дисплей на датчика за температура на храната и фурна на пара Electrolux

Чудесни резултати всеки път

Насладете се на изумителен вкус, каквото и да приготвяте. Датчикът за температура на храната, наличен в нашите фурни CombiSteam Pro и Deluxe, регулира точно колко пара се добавя към ястията. Така можете да се отпуснете и да очаквате винаги вкусни резултати.

Още предимства на фурните на пара

Чиста вътрешност на фурна Electrolux

Лесно за готвене, лесно за почистване

Отделете повече време на удоволствието от храната и по-малко време в чистене. Нашите фурни имат програми за почистване, с които почистването е лесно. Почистването с пара помага за премахването на твърдите остатъци от храна. Пиролитичното почистване изгаря всички остатъци от храна до фина пепел, която без усилия можете да избършете. Така фурната е толкова лесна както за почистване, колкото и за готвене.

Всичко, от което се нуждаете в една фурна

Нашата фурна ще Ви даде всичко, от което се нуждаете за наситени, ароматни ястия. Насладете се на сочно месо, което се отделя от костта, с функцията за бавно готвене. Ще постигнете този отличителен вкус на пушено барбекю с вградения грил. Гарантираме равномерни резултати при печене, независимо кой рафт използвате с нашия XL вентилатор.