Discover Electrolux

Discover Electrolux

Разгледайте статии, открийте полезни съветници и се потопете в най-добрите съвети за модерен и устойчив начин на живот

Разгледайте нашите вдъхновяващи статии и подробни съветници за закупуване на продукти, опознайте силата на интелигентния дом и се присъединете към нас по пътя ни към устойчивостта. Откривайте, научавайте и бъдете модерни на всяка крачка.

Полезни идеи и съвети за Вашия дом

Създайте уютна и спокойна домашна атмосфера с нашите съвети, за да улесните себе си в ежедневните задължения. Открийте практични начини да се грижите за дома си, съвети за енергоспестяващи решения и как да водите по-устойчив начин на живот - без да жертвате удобството.

Свържете дома си, управлявайте Вашите уреди

Открийте предимствата на технологично свързания начин на живот с Electrolux. Опростете ежедневните си задачи - от интелигентно готвене до перфектно подбрана грижа за прането. Изпитайте силата на технологиите с дистанционното управление и гласовите команди.

Открийте един по-устойчив начин на живот

Всички искаме да допринесем за опазването на околната среда. Научете стъпките, които можете да предприемете, за да създадете по-устойчив начин на живот с нашите енергоефективни уреди - всички те са създадени, за да намалят въглеродния отпечатък, без да се ограничава тяхната производителност.

Елегантен и модерен кухненски дизайн

Открийте цяла нова линия от дизайнерски уреди в дистрибуторите на Electrolux! Разгледайте и комбинирайте с лекота модерни кухненски уреди - от  ефектно гланцово покритие до различните нюанси и дълбочини на матово черно. Съчетайте избора си с предимства, които Ви помагат да пестите енергия или да свържете уредите си за повече удобство и дистанционнен контрол.

Съветник на купувача

Запознайте се с нашите подробни съвети при покупка, които са създадени, за да Ви помогнат да изберете идеалния домакински уред, който отговаря на Вашите нужди и предпочитания. Разгледайте препоръките ни, за да направите информиран избор!

 • Три различни перални машини Electrolux, поставени една до друга
  Намерете подходящата перална машина

  Улеснете ежедневното изпиране с нашите перални машини, които осигуряват изключителни резултати при почистване дори при ниски, енергоспестяващи температури. Нашето ръководство за покупка Ви помага да изберете най-добрата перална машина за Вашите специфични нужди и жилищно пространство.

 • Три различни барабанни сушилни Electrolux са поставени една до друга
  Намерете подходящата сушилня

  Преобразете дните за пране с възможностите, които предлагат енергийно ефективните сушилни AEG. Нашето ръководство за покупка ще Ви помогне да изберете най-добрата барабанна сушилня според пространството и специфичните Ви нужди.

 • Вградена пералня със сушилня
  Открийте подходящата пералня със сушилня

  Разгледайте нашата гама от иновативни перални със сушилни машини, предназначени да оптимизират рутинното пране, като същевременно се грижат за дрехите и тъканите. Нашето ръководство за покупка Ви помага да изберете най-добрата пералня със сушилня спрямо нуждите и пространството, с което разполагате. 

 • Отворен фризер с няколко отделения за съхранение на храна
  Намерете подходящия фризер

  Открийте нашите иновативни, енергийно ефективни фризери и запазете храната си перфектно за дълготрайна свежест. Независимо дали предпочитате компактно решение или по-просторен вариант, нашето ръководство за покупка Ви помага да намерите най-добрия фризер за нуждите на Вашето домакинство.

 • Отворен хладилник с фризер, пълен с пресни храни, съхранявани в удобни отделения
  Открийте подходящия хладилник с фризер

  Удължете живота на хранителните продукти с нашите енергийно ефективни хладилници с фризер, които запазват вкуса и полезните свойства на храната. Нашият съветник за купувача Ви помага да откриете хладилник с фризер, който отговаря на Вашите специфични нужди и жилищно пространство.

 • Две вградени фурни Electrolux в стилна кухня се вписват безпроблемно в интериора
  Намерете подходящата фурна

  Разгърнете кулинарните си умения с нашите иновативни фурни с лесни за използване функции и интелигентни решения за готвене. Нашият съветник за купувача Ви помага да изберете най-добрата фурна за Вашите специфични нужди и жилищно пространство.

 • Готвене на храна на готварски плот с използване на различни зони за готвене. Вграденият абсорбатор пречиства въздуха от миризми и пара.
  Find the right hob

  Изборът ни от плотове Ви дава възможност да контролирате напълно готвенето, независимо дали става дума за варене, пържене, готвене на пара или сотиране на съставки. С нашия съветник на купувача можете лесно да намерите най-добрия готварски плот за вашите специфични нужди и жилищно пространство.

 • Готварска печка Electrolux, поставена в стилен кухненски интериор
  Намерете правилната печка

  Нашите многофункционални готварски печки предлагат редица настройки, с които да разгърнете кулинарния си потенциал и да създадете вкусни и здравословни ястия за цялото семейство. С нашето ръководство за покупка можете да намерите най-добрата готварска печка за Вашите специфични нужди и жилищно пространство.

 • Модерен, черен абсорбатор с най-новите иновативни функции
  Намерете перфектния абсорбатор

  Нашите енергийно ефективни абсорбатори поддържат въздуха в кухнята свеж с помощта на ефективни вентилатори, които безшумно премахват миризмите и парата с лекота. Използвайте нашите съвети за купувача, за да изберете подходящия за Вас и Вашето жилище абсорбатор.