Открийте

Индукционни плотове

Най-чистата и безопасна повърхност

Индукционните плотове се адаптират към готварските съдове, като осигуряват бързото им и равномерно нагряване. Ако на плота няма съдове, зоните за готвене не се нагряват. Освен това, неизползваното пространство остава хладно, така че Вашият индукционен плот е и по-безопасен. Нищо не изгаря, а елегантната равна повърхност означава, че няма къде да се събере замърсяване. Така можете да прекарате по-малко време в почистване и повече в наслаждаване на вкусните ви ястия.

Контролен панел на индукционен плот Electrolux

Правилната топлина за секунди

С индукционните плотове без усилие можете да направите леки корекции, за да получите резултатите, които очаквате. Просто плъзнете контролите и нагряването се променя веднага. Така можете да поддържате соса при правилната температура без опасност от изгаряне. Точното управление на температурата означава по-малко разход на енергия, което се отразява добре и на сметките Ви за електричество.

Сгответе повече с едно включване

Възползвайте се от по-голямо пространство, за да създадете ястията, които обичате, със зоната за готвене FlexiBridge. Можете да свържете до 4 различни зони за готвене при една равномерна и постоянна температура. Така не е нужно да се тревожите дали тенджерата е твърде гореща или студена, когато приготвяте ястия за цялото семейство. Можете просто да се отпуснете и да се насладите на изкусителните резултати.

Съд за готвене на индукционен плот Electrolux Infinite™ Pure

Просто луксозни

Добавете стил към кухнята си с Infinite™ Pure. Няма видими бутони за управление и зони за готвене, докато не натиснете бутона за включване. Тогава кристално-ясният червен светодиоден дисплей се осветява и знаете, че можете да започнете да готвите. Включен или изключен, той придава на кухнята Ви красива модерна естетика.

Повече пространство за изобретателност

Три съда във FreeZone на индукционен плот Electrolux Infinite Combi
Infinite™ Combi

Каквото и да е ястието, Infinite™ Combi Ви дава свободата да го приготвите по свой начин.

Индукционен плот Electrolux Infinite™ Combi с грил плоча върху него

Приготвянето на храна е лесно

Прецизирайте готвенето на всяка съставка със зоната за готвене FreeZone. Тя автоматично определя размера и формата на до 3 съда за готвене. Можете да настроите всеки на различна температура, която се поддържа, ако го преместите във FreeZone. Или за по-големи съдове, например грил плоча, с функцията за разделяне можете да зададете две различни температури за готвене за един съд.

Незабавна информация

Infinite™ Combi е изключителният помощник на готвача. Неговият голям дисплей Ви показва цялата информация с един поглед - например позицията на всяка тенджера и нивото на загряване под нея. Винаги контролирате нещата, защото е лесно да регулирате температурите и бързо да настроите таймерите. Това го превръща в идеалния плот за сложни кулинарни творения.

Още предимства на индукцията

 • Бутон за спиране и пускане на индукционен котлон Electrolux
  1
  Незабавно усилване на нагряването

  Насладете се на по-добри ястия с бутона Booster. Перфектен за бързо приготвяне в последната минута.

 • Бутон за спиране и пускане на индукционен котлон Electrolux
  2
  Пауза и възобновяване

  Когато Ви прекъснат, едно докосване на бутона Stop & Go спира, а второ докосване стартира отново от там, от където сте прекъснали.

 • Пара от котлона се издига към аспиратора
  3
  Hands-free абсорбация

  Hob2Hood автоматично управлява абсорбатора според това, което готвите на плота.

От варене до задушаване седно движение

Редуцирате сос или пържите месо или риба? Използвайте PowerSlide, когато готвенето изисква бърза и лесна промяна на топлината. Не трябва да мислите за регулиране на температурата нагоре или надолу докато готвите - просто плъзнете съда. PowerSlide Ви дава повече свобода и гъвкавост, независимо колко голямо или сложно е ястието.

Съсредоточете вниманието си върху готвенето

Оставете плота да управлява абсорбатора, за да можете да се концентрирате върху готвенето. Веднага щом се включи плотът, Hob2Hood се включва автоматично, ако поискате. Когато е активен, той регулира абсорбацията на абсорбатора според готвенето. При попарване мощността се усилва. При задушавате мощността се намалява за по-лека и тиха абсорбация.

Трябват ли ми нови съдове за индукция?

Повечето съвременни готварски съдове са съвместими с индукционнните плотове. Ако не сте сигурни, тествайте Вашите съдове с магнит. Ако магнитът залепне за дъното на съда, то съдът ще работи с индукционен плот.