Открийте

Съдомиялни

ПОКРИТИЕ ОТ КРАЙ ДО КРАЙ

Уникалният дизайн на сателитното разпръскващо рамо осигурява ефективно измиване и изплакване всеки път. Механизмът с двойно завъртане предлага 3 пъти по-добро покритие от стандартното разпръскващо рамо, така че и най-труднодостъпните части са достигнати.

Сбогувайте се с петната от вода

Новата технология AirDry на Electrolux автоматично отваря леко вратата съдомиялната в последната част от цикъла. Естествен начин да получите максимално изсушаване и ефикасно да намалите водните петна и разходите за електроенергия. Сега можете да сте сигурни, че съдовете ви са напълно сухи и безупречно чисти, когато ги изваждате.

Забравете накисването. Открийте безупречните резултати. 

Функцията SprayZone почиства интензивно съдовете ви 3 пъти по-добре от стандартните програми. Силното водно налягане премахва дори упоритите замърсявания от печене и мазнина и оставя съдовете безупречно чисти. Внимателна грижа за посудата ви, всеки път. 

Оставащото време с един поглед

Винаги знаете колко време остава до края на цикъла на съдомиялната. TimeBeam® показва състоянието и оставащото време чрез осветено място на пода. Така можете без усилия да планирате деня си, като се съобразявате с миенето на съдовете.

Състоянието на цикъла на съдомиялната, както и оставащото време до края на програмата, са елегантно изписани на пода със светлинен лъч.
Специалните амортисьори позволяват на кошниците на съдомиялната да се плъзнат обратно на мястото си. Деликатно, тихо и с внимание към вашите съдове.

Осмелете се да използвате всеки прибор в кухнята ви

Новото подвижно чекмедже за прибори с голям капацитет ви позволява да заредите в съдомиялната и най-обемистите черпаци, бързо и интуитивно. Приборите ви ще бъдат удобно подредени и отлично почистени.

Грижа за кристала, без аналог

Нашата гама съдомиялни включва технологии, които се грижат за вашите съдове и ги предпазват. От сигурни държачи до специализирани програми за кристал - доверете се на съдомиялните Electrolux, за да запазите любимите си чаши като нови, за по-дълго време.

В сигурни ръце

SoftSpikes® и SoftGrips внимателно придържат чашите ви на място. Специалният цикъл GlassCare 45° ги измива при по-ниска температура, а след това ги изплаква при 60° преди внимателно да ги охлади. Това защитава стъклените чаши от напуквания и драскотини.

Забравете за миенето на ръка

За онези наистина специални чаши, които се нуждаят от малко повече грижи, Electrolux създаде спечелилата награди GlassBasket. Спестете време и постигнете искрящи резултати с лесно зареждане и безопасно закрепване на до 8 от най-деликатните ви чаши.