Открийте

Съдомиялни

Първата на пазара

Само ComfortLift Ви позволява да поставяте и изваждате съдовете при удобна височина

Повишете Вашите очаквания

Внимателна към Вас и към Вашите съдове, първата в света ComfortLift повдига долната кошница на съдомиялната машина до удобна височина. Така лесно поставяте и изваждате съдовете. След това с плавно движение кошницата се прибира, за да се погрижи добре за Вашите съдове.

1
По-добро разпръскване

Сателитното рамо разпръсква вода дори до най-трудните за достигане ъгли. То осигурява по-ефективно измиване и изплакване всеки път.

2
Защита на чашите

Вече не е нужно да миете чашите за вино на ръка. Ускорете почистването след вечеря и се доверете на Вашата съдомиялна с нейните сигурни и внимателни SoftGrips.

3
Внимателна към всички съдове

Деликатна и тиха, системата SoftClose има специални амортисьори, които осигуряват елегантно прибиране на кошниците на съдомиялната.

SoftGrips и SoftSpikes внимателно задържат чашите на място

Специално отношение, специални чаши

SoftSpikes® и SoftGrips внимателно придържат на място вашите специални чаши, които се нуждаят от малко повече любов и грижа. Докато специалният GlassCare 45° цикъл ги измива при намалена температура. След това ги изплаква при 60° преди внимателно да ги охлади. Това защитава дори най-деликатното стъкло от напуквания и драскотини.

Вдъхновено от природата сушене

Сега можете да сте сигурни, че Вашите съдове са напълно сухи, когато ги изваждате. Нашата нова AirDry технология отваря вратичката на 10 см в последната част от цикъла, когато можете да извадите съдовете. Естествен начин да получите максимално изсушаване и ефикасно да намалите разходите за електроенергия.

Сбогувайте се с миенето на ръка на чашите

Открийте лесното почистване дори на най-деликатните стъклени чаши с нашата GlassBasket, спечелила наградата на iF Design. Спестете време и постигнете искрящи резултати с лесно зареждане и безопасно съхранение на до 8 чаши. Наградите на iF design датират от 1954 г. и се присъждат от международно жури от повече от 50 признати експерти.

Още предимства на съдомиялните Electrolux

Пълна със съдове съдомиялна RealLife® за демонстрация на капацитет

Почиства повече от всякога

С 25% повече капацитет от среденния клас съдомиялни, RealLife® може да побере дори съдове с необичайна форма. Насладете се на свобода в готвенето, като използвате всички съдове, тигани и приспособления, които отговарят на кулинарната Ви изобретателност бъдете спокойни, че всичко може да се събере в RealLife®.

Съдомиялната RealLife от Electrolux и логото iF design

Удостоен с награда дизайн

Съдомиялните с цялостно вграждане RealLife® комбинират награден с призове дизайн и най-съвременните технологии. Тихият като шепот цикъл на измиване и деликатната защита на стъклени съдове са удостоени с престижната награда на iF design.

Оставащото време с един поглед

Винаги знаете колко време остава до края на цикъла на съдомиялната. TimeBeam® показва състоянието и оставащото време чрез осветено място на пода. Така можете без усилия да планирате деня си, като се съобразявате с миенето на съдовете.