Открийте

FreshPlus комбинирани хладилници с фризер

Запазете любимите си вкусове

Осигурете на Вашата храна по-голяма дълготрайност и по-добър вкус. Нашата TwinTech® технология използва две системи за охлаждане, за да съхранява продуктите при идеална влажност и температура. Така въздухът в хладилника се контролира за максимална свежест. Отделният въздух във фризера е сух, за да не образува скреж.

Свежест на всеки рафт

Запазете храната си вкусна по-дълго, където и да я поставите. С MultiFlow ще получите ненадмината свежест в предната, задната, горната и долната част на хладилника. Той осигурява ефективен поток на въздух около храната, като поддържа равномерни нива на температура и влажност. Така продуктите Ви ще бъдат все така вкусни, когато ви потрябват и ще намалите изхвърлянето на храна.

Прясно филе от сьомга преди и след готвене
TwinTech®

Комбинираните хладилниците с фризер FreshPlus запазват храната свежа по-дълго.

Близък план на хладилник Electrolux FreshPlus с храна на всеки рафт

Изключителна свежест

Насладете се на риба, която има вкус на току-що уловена. Но не в морето, а от хладилника. Идеални за месо и риба, комбинираните хладилници с фризер FreshPlus имат специално отделение, което съхранява продуктите при по-ниски температури. Така храната се съхранява при правилната температура, за да има най-добър вкус.

Вашите продукти, Вашият начин

Всеки продукт и всяко ястие имат място в новия хладилник Electrolux CustomFlex. Персонализирайте по свой начин уникалната система за съхранение с контейнери и решетки, които лесно се преподреждат, за да оптимизирате пространството и достъпа. Свежо мислене, свеж вкус, винаги.

Свежо аранжирана салата от комбиниран хладилник с фризер Electrolux TwinTech

Салата, но не такава, каквато познавате

Създавайте свежи салати, които ще очароват всекиго и забравете за повехналите, безжизнени марули. Голямото чекмедже CrispFresh предпазва ароматите и текстурите, като съхранява плодовете и зеленчуците при идеална влажност и температура. Толкова е просторен, че дори да купите голямо количество пресни продукти, можете да сте уверени, че ще те все още ще бъдат свежи и вкусни, когато Ви потрябват.