Перални със сушилня

Погрижете се за дрехите си с нова пералня със сушилня от Electrolux. Перете и сушете в един цикъл или използвайте програмите за пране и сушене отделно за по-голяма гъвкавост. Разгледайте нашата гама и намерете идеалната пералня със сушилня за Вас.

 

Нашият най-енергийно ефективен клас

Пералните със сушилня Electrolux Ecoline се отличават с най-висока енергийна ефективност. Изберете между най-добрия енергиен клас A, A+10% и A+20%. А нашата технология с термопомпа ще намали енергията с 55%*, докато сушите дори деликатни тъкани като вълна, коприна или пух.**


Измийте, изсушете, запазете. Всичко в едно.

С пералните със сушилня Electrolux можете да спестите до 96 % вода чрез използване на пара,¹ да почистите добре дрехите си при 30°C² и да използвате до 55 % по-малко енергия при сушене с технологията на термопомпата.³ Пестете ресурси, помогнете на дрехите си да издържат по-дълго и по този начин намалете въздействието върху климата.


Погрижете се за любимите си дрехи с нашата гама за пране и сушене

Осигурете по-дълъг живот на дрехите си с интелигентни функции, които ви помагат да пестите вода, енергия и време. Щадящото и ефективно пране и сушене вече е по-бързо и интуитивно. Независимо дали става въпрос за деликатни материи, памук или синтетика, грижата за вашите дрехи никога не е била по-лесна.

Нашата най-добра пералня със сушилня

900 DelicateCare

Пералнята със сушилня 900 DelicateCare ви дава увереността да перете и сушите любимите си дрехи. Температурите и движението на барабана са съобразени с всяка тъкан. Дори копринените Ви дрехи излизат с до 50% по-малко гънки в сравнение със сушенето на въздух.

Нашата най-популярна пералня със сушилня

700 SteamCare

Пералнята със сушилня 700 SteamCare ви позволява да перете и сушите дори вълнени дрехи без риск от свиване. Използвайте програмата за пара за освежаване на дрехите, когато не е необходимо пълно пране - тя отнема само 25 минути и спестява до 96% вода.*

Разгледайте още от Electrolux

 • Пералня със сушилня от Electrolux, поставена под плот
  Съветник за купувача: Изберете правилната пералня със сушилня.

  Комбинираната пералня със сушилня е идеална за компактен начин на живот. Разгледайте нашия съветник, за да откриете идеалното решение за вашия дом.

 • Жена избира програма на сушилня за дрехи.
  Разгледайте сушилни Electrolux

  Изпитайте резултати от сушенето, каквито никога досега не сте постигали, със сушилнята за дрехи на Electrolux. Дори при по-големи количества пране и деликатни тъкани.

 • Чисти дрехи, закачени на закачалка.
  10 начина да се погрижите за дрехите си

  Разгледайте практичните ни съвети за грижа за дрехите - от препоръки за пране до най-добрите навици за съхранение.

UltraQuick
*На базата на вътрешен тест, сравняващ консумацията на енергия на програмата за памук на 40°C с програмата UltraQuick на 30°C за 49 мин.
**На базата на външен тест за отстраняване на петна от 50 често срещани домакински петна с програма UltraQuick 30°C с 5 кг товар.

SteamRefresh
*На базата на вътрешен тест за консумация на вода, сравняващ SteamRefresh с програма за пълно изпиране на 30°C Delicate с товар от 1 кг.

DualCare®

*Сравнява се с плоското сушене.

Перални със сушилня