Съветник на купувача

Открийте перфектната съдомиялна за вас

Пространство и разположение

Измерете наличното пространство, за да гарантирате перфетно напасване.

 

60 см широчина или повече – Изключително подходящо за стандартна миялна машина, предоставяйки ви най-голяма товароподемност.

45-60 см широчина – Пространство достатъчно за Тънка съдомиялна машина, предоставяйки ви перфектни резултати в по-тесен дизайн.

По-малко от 45 см – Разгледайте нашата серия от компактни съдомиялни, които ще ви предоставят чисти съдове, но са достатъчно малки, за да се съберат на вашия кухненски плот.

Видове съдомиялни

Напълно вградени съдомиялни се поставят във шкаф, който съответства на дизайна на вашата кухня. Дискретната функция Beam On Floor ще ви информира за състоянието на включената програма чрез лъч на пода.

Полу-вградени съдомиялни също се съчетават добре с кухненския ви дизайн, но остават контролния панел видим.

Свободностоящите съдомиялни са перфкетни, ако нямате цялостен дизайн, тъй като те не са вградени в кухненския ви плот.

Капацитет

Капацитетът на съдомиялната обикновено се измерва спрямо броя на подреждания на масата. Едно подреждане на масата представлява броя на съдовете и приборите нужни за тристепенно меню и кафе след хранене за един човек.

12–15 подреждания на масата – Подходяща за големи семейства и домакинства, които често канят гости.

подреждания на масата – Предлага се за тънки модели и подходяща за двойки или за малки кухни.

подреждания на масата – Компактна съдомиялна идеална, ако често се храните навън или имате по-малко място.

Програми за миене

За фини стъклени съдове – Можете да се доверите на модерна съдомиялна да се грижи за вашите любими стъклени съдове. Търсете машини с характеристики, които предлагат стабилност и защита за стклените ви съдове като Soft Spikes и Soft Grips.

За тенджери и тигани  – За да изчистите упорити остатъци в тенджери и тигани, търсете за модел с интензивна програма на 70°C за отлично чисти резултати за по-малко от 90 минути.

За смесено зареждане – Някои машини ви позволяват да променяте интензитета и температурата на горните и долните рафтове, така че можете да миете порцелан и стъклени съдове в горния рафт, докато мръсните тенджери и тигани биват почиствани по време на същоя цикъл.

Удобство

Съществуват функции, които ще ви помогнат да вместите измиването на чиниите в натоварения ви ежедневен график.

ComfortLift® – Зареждайте и разтоварвайте съдомиялната си възможно най-лесно. Първият по рода си ComfortLift® механизъм ви позволява да лесно да повдигате долната кошница до удобна височина удобна за зареждане и разтоварване.

Отложен старт – Съдомиялна машина с функция за отложен старт ви позволява да контролирате времето на започване на цикъла на миене, като по този начин отговаря по-добре на вашия график.

30-минутно бързо измиване – Съдовете ще бъдат готови само за 30 минути и вие никога няма да оставате без чисти чинии между отделните хранения, нито по време на парти.

Енергия

Сертификатите за енергийна ефективност варират от A+++ (най-ефективни) до G (най-малко ефективни). Търсете съдомиялна, която е оценена на A+ или по-високо, за да намалите консумацията си на вода и сметките си за ток.

Функцията AutoFlex оптимизира потреблението на вода и енергия като адаптира консумацията и температурата спрямо товара на машината.

Изберете вашия уред

От удобни съдомиялни машини в стандартни размери до уреди с функции откриващи сериозен технологичен напредък, Electrolux има идеалната съдомиялна за вас.

 • 1
  Сателитно пръскащо рамо

  Уникалният дизайн на пръскащото рамо осигурява винаги ефикасно измиване и изплакване. Дори най-трудните за достигане ъгли са покрити.

 • 2
  TimeBeam®

  Състоянието на цикъла на съдомиялната машина, както и оставащото време, са елегантно осветени на пода.

 • 3
  ComfortRails

  Специални амортисьори позволяват на кошниците на съдомиялната машина да се плъзгат обратно на място. Деликатна, тиха и внимателна към съдовете.

Сбогувайте се с петната от вода

Новата технология AirDry на Electrolux автоматично отваря леко вратата съдомиялната в последната част от цикъла. Естествен начин да получите максимално изсушаване и ефикасно да намалите водните петна и разходите за електроенергия. Сега можете да сте сигурни, че съдовете ви са напълно сухи и безупречно чисти, когато ги изваждате.

В сигурни ръце

SoftSpikes® и SoftGrips внимателно придържат чашите ви на място. Специалният цикъл GlassCare 45° ги измива при по-ниска температура, а след това ги изплаква при 60° преди внимателно да ги охлади. Това защитава стъклените чаши от напуквания и драскотини.

Забравете за миенето на ръка

За онези наистина специални чаши, които се нуждаят от малко повече грижи, Electrolux създаде спечелилата награди GlassBasket. Спестете време и постигнете искрящи резултати с лесно зареждане и безопасно закрепване на до 8 от най-деликатните ви чаши.