Съветник на купувача

Открийте идеалната пералня за вас

Пространство и разположение

Дали ще се спрете на самостоятелна сушилня, или такава, която е вградена в шкаф, за да се впише по-добре с темата и дизайна на кухнята ви, е нужно да се уверите, че уредът ще се побере. С колко пространство разполагате?

60 - 48cm широчина – идеално ще пасне пералня с предно зареждане
48 - 34cm широчина – тясна пералня с предно зареждане ще се побере в това пространство
45 - 40cm широчина – помислете за пералня с горно зареждане

Полезен съвет: Ако пералното ви помещение е малко, помислете за покупка на 2-в-1 пералня със сушилня 

Капацитет

Постоянно ли ползвате пералнята си или почти не? Честота, с която ползвате пералнята си седмично трябва да се вземе предвид когато избирате уред.

По-малко от 4 пъти седмично – 5-6 килограмова пералня ще бъде достатъчна, стига да не перете често големи неща като якета и завивки
4-6 пъти седмично – 7 килограмова ще отговори перфектно на вашите нужди
6+ пъти седмично – намалете броят на зарежданията като просто изберете перална машина с по-голям капаците (8+ кг)

Време и удобство

Чучулига или нощна птица? Изберете пералня машина с настройки за отлагане на прането, за да можете да нагласите началото на изпирането на дрехите си за най-удобния за вас час: късно през нощта или рано сутринта за по-евтини сметки.

Управлявайте пералнята си машина от разстояние!

Никога не е било по-лесно да контролирате вашата пералня машина от разстояние. Изберете свързана пералня машина, която можете да контролирате дипректно със своя смартфон.

Сушене

Как сушите дрехите си? Изберете пералня машина с бърз цикъл на центрофугиране за по-кратко време за изсъхване. Колкото по-бързо дрехите ви се въртят по време на перилния цикъл, толкова повече намалява влагата и ще е нужно по-малко сушене.

Полезен съвет: Не забравяйте да настроите програма с по-бавен цикъл на въртене за деликатните ви дрехи и специално облекло, за да запазите формата им за по-дълго. Нашите машини с ÖKOmix технология защитават всяко влакно.

Изберете вашата машина

От машини с големи барабани в размер достатъчен за цяло едно семейство, до иновативни свързани уреди и компактни, пестящи пространство и ефикасни машини, Electrolux има идеалната пералня за вас.