Съветник на купувача

Открийте идеалната пералня за вас

Намалете гънките, без да се налага да гладите

Нашата система SteamCare ви осигурява професионални резултати в уюта на собствения ви дом. Завършвайте всяко пране с пара, за да намалите гънките с една трета и да постигнете равномерен изглаждане без топлината на обикновеното гладене. Или използвайте нашата програма за пара FreshScent, за да освежите дрехата и да избегнете излишното пране.

С една трета по-малко гънки*

*В сравнение със същата перална машина без системата SteamCare.

SensiCare - ежедневните ви дрехи, изпрани с грижа

Нашата система SensiCare осигурява подходящото ниво на грижа, като регулира времето, енергията и консумацията на вода според зареждането. Това предотвратява прекалено дългото пране на дрехите, като по този начин те запазват вида и качеството си за по-дълго време.

Тъканите изглеждат като нови два пъти по-дълго*

*Тест за устойчивост на цветовете, извършен от Ritex. Тест № 15CR00099 през декември 2015 г.

Сензорите автоматично адаптират настройките на цикъла към размера на зареждането в рамките на първата минута, за да намалят използваното време, енергия и вода. Това означава по-малко вода и износване, не само за вашите дрехи, но и за околната среда.

Научете повече за нашите перални машини

Когато искате да инвестирате в нова перална машина, която да отговаря най-добре на вашия начин на живот и нужди, трябва да имате предвид няколко фактора. Местоположението и наличното пространство, различните видове тъкани, които третирате, и броят на изпиранията седмично - всичко това оказва влияние върху избора на перална машина. Разгледайте нашите съвети преди покупка, за да ви помогнат да намерите подходящата перална машина за вашите нужди.

Пространство и разположение

Дали ще се спрете на самостоятелна сушилня, или такава, която е вградена в шкаф, за да се впише по-добре с темата и дизайна на кухнята ви, е нужно да се уверите, че уредът ще се побере. С колко пространство разполагате?

60 - 48cm широчина – идеално ще пасне пералня с предно зареждане
48 - 34cm широчина – тясна пералня с предно зареждане ще се побере в това пространство
45 - 40cm широчина – помислете за пералня с горно зареждане

Полезен съвет: Ако пералното ви помещение е малко, помислете за покупка на 2-в-1 пералня със сушилня 

Капацитет

Когато трябва да определите капацитета на пералната си машина, трябва да помислите за няколко неща:
Размер на домакинството
Навици: колко пъти седмично перете?
Вид и размер на прането: Например: спалното бельо, завивките и завесите изискват по-голям барабан за постигане на най-добри резултати. 

Всички перални машини на Electrolux са оборудвани с технологията SensiCare. SensiCare използва сензори за тегло, за да регулира консумацията на вода и енергия в зависимост от размера на зареждането. Това спестява време и пари и гарантира, че дрехите ви няма да се перат прекомерно.

 

Енергоефективна перална машина

Всяка перална машина на Electrolux е проектирана така, че да намалява значително консумацията на енергия и вода. Почиства и се грижи за дрехите, без да влияе на ефективността. Енергийните класове на пералните машини Electrolux варират от A+++ до A+++ -75%. Това означава, че най-високият клас на Electrolux работи със 75% по-ефективно, отколкото изисква класът А+++.

Специфични технологии също могат да допринесат за по-добри енергийни оценки. Те включват инверторни двигатели, технология ECO option или технология SensiCare.

Безшумни и бързи

Има две допълнителни неща, които трябва да се вземат предвид при избора на перална машина:

Безшумни цикли на работа

Нашите перални машини поддържат ниво на шума от 47 децибела. Така че прането не нарушава спокойната обстановка в дома ви. 

Кратки програми

Можете да изперете дрехите си с кратки програми само за 20 минути за малко зареждане (3 кг). За по-голямо натоварване изберете програмата UltraWash (при избрани машини). Програмата UltraWash изпира дрехите за 59 минути, което я прави идеална за късно вечерно пране или за леко замърсени дрехи. Новата програма MixCare е с продължителност само 49 минути. 

Интелигентна перална машина

С приложението My Electrolux може да свържете уредите за пране с телефона си, за да се грижите за прането си по-интелигентно. Просто отворете приложението и изберете температурата, вида на тъканта и цвета. Приложението ще подготви програма в отговор. Персонализирани грижи за прането - всичко това от вашия смартфон.

Съответстващи уреди

Ако желаете да съчетаете пералнята си със сушилня, нашите модели са създадени, за да си подхождат. Така че можете да ги подреждате един върху друг или да ги инсталирате един до друг и да оптимизирате пералното си пространство.


Пералня и сушилня една до друга

Перални машини с пара

Парата е добър избор, ако искате да избегнете образуването на гънки и гладенето. Пералните машини с технология SteamCare® на Electrolux разполагат с опцията PlusSteam, която ви позволява да намалите намачкването с до една трета чрез добавяне на пара в края на цикъла на пране. Или можете да използвате отделен цикъл с пара като бърз и лесен начин за освежаване на измачканите дрехи.