Открийте

Перални машини

Внимателна грижа за всяка нишка

Повечето перални машини не извличат най-доброто от перилния препарат и омекотителя. UltraCare™ Eco смесва предварително перилния препарат с вода, затова ако обикновено перете на 40 градуса, сега можете да перете на 30 градуса. Системата UltraMix смесва предварително и омекотителя за по-равномерното му разпределяне. Други перални се нуждаят от два пъти повече омекотител, за да предоставят същото ниво на грижа и мекота.

Като нова за 30 минути

Занесете любимите си дрехи на спа със SteamCare. Само за 30 минути парата нежно ще изглади гънките и ще освежи дрехите. Това намалява необходимостта от изпиране и гладене. Така ще можете да поддържате като нови Вашите най-хубави ризи, най-елегантни рокли и най-удобни пуловери между две пранета.

В пералните със сертификат Apparel Care Green можете спокойно да перете плетива за ръчно пране, използвайки по-малко енергия

Cathryn Lee

Woolmark Company

UltraCare™ Eco

С UltraCare™ Eco Вашите деликатни дрехи са в сигурни ръце.

Electrolux UltraCare Eco

Запазете формата

Запазете формата на Вашия любим пуловер с препоръчваната от Woolmark перална машина UltraCare™. Woolmark Green се присъжда на машини, които могат безопасно да изпират дори вълнените дрехи, които са само за ръчно пране, и са водещи на пазара по отношение на енергоспестяване. Вълнените Ви дрехи ще запазят своята форма и мекота, пране след пране.

Никога не прекалявайте с изпирането

Поддържайте дрехите си като нови с OptiSense. Той осигурява правилното ниво на грижа, като избира консумацията на време, енергия и вода според обема на прането. Така Вашето пране е възможно най-екологично и никога не използвате повече вода, отколкото е необходимо. Така Вашата пералня винаги се грижи за Вашите дрехи и сметки за електричество.

Купчина ризи в коша за пране

Грижа за до 8 кг

Да се погрижите за купища пране е по-лесно от всякога с нашите перални машини. С изключително големия барабан имате много място за прането на цялото домакинство. А и той е специално създаден за внимателна грижа. Вашите дрехи са защитени от провисване, скъсване или разтягане по време на цикъла. Независимо дали перете 1 кг или 8 кг, можете да поверите дрехите си на SoftDrum.

Създадени за грижа, направени за дълготрайност

Ние сме така уверени в нашите перални машини с инверторни мотори, че предоставяме 10-годишна гаранция. Те са проектирани да се грижат за дрехите Ви повече от десетилетие. Те са също и по-тихи и спестяват 50% повече енергия от традиционните мотори. Така можете да перете спокойно и в тишина.

Когато сте готови

Насладете се на изцяло гъвкава процедура за пране. Като използвате TimeManager®, Вие избирате колко дълго да продължи прането само с няколко стъпки. Така любимите Ви дрехи са готови, когато искате. Освен това, с Delay Start можете да отложите изпирането до 20 часа в съответствие с натоварения Ви график.