Открийте

Перални със сушилня

Пералните със сушилня вършат всичко

Най-доброто изпиране се среща с най-доброто сушене в нашата DualCare технология. Няма нужда повече да перете на ръка и да простирате, защото вече можете да перете и сушите дори Вашите най-деликатни дрехи в пералнята. Цялата грижа, от която се нуждаят дрехите Ви вече е в един уред, който спестява място. Така можете да оптимизирате пространството у дома и да се насладите на чисто, меко пране.

Часовник до пералня със сушилня DualCare

Спестете време, перете и сушете

Спестете време и място с пералнята със сушилня на Electrolux. Можете да изперете и изсушите до 6 кг пране едновременно. Това са до 24 ризи. Всичко това се постига само с натискане на един бутон. Няма нужда да избирате два цикъла, просто се върнете за свежото пране, което е готово за гардероба.

С уредите на Electrolux със син сертификат на Woolmark можете безопасно да перете и сушите дори плетивата, които са за ръчно пране

Cathryn Lee

Woolmark Company

Пералня със сушилня DualCare

Пералните със сушилня DualCare Ви позволяват безопасно да перете и сушите вълнените си дрехи с един цикъл.

Пералня със сушилня DualCare

Деликатна грижа, гарантирано

Пералните със сушилни на Electrolux са първите на пазара със сън сертификат на Woolmark. Woolmark е световен авторитет в грижата за вълна. А техният син етикет Blue care удостоверява, че е безопасно да перете и сушите вълнени дрехи, които са само за ръчно пране. За да може любимите Ви пуловери да са пухкави и топли и им се наслаждавате по-дълго.

Риза, която е наполовина изгладена и наполовина измачкана, за да демонстрира силата на изпиране с пара

Ако искате да се погрижите, използвайте пара

Искате дрехите Ви да изглеждат отлично, но нямате време да ги изперете? DualCare използва пара за мек, гладък и свеж резултат. Влагата отпуска влакната, премахва миризмите и изглажда гънките, така че да освежите и изгладите дрехите си за минути. Сега винаги можете да имате дрехите, които искате, когато искате - дори между изпиранията.

Никога не перете и не сушете прекалено

За дрехи, които запазват това неустоимо и меко усещане, просто заредете прането и оставете DualCare да свърши останалото. Нейната OptiSense технология автоматично регулира цикъла според обема на дрехите. Така че независимо дали перете 3, 6 или 9 кг, никога няма да прекалите с прането и сушенето. Дрехите Ви ще останат като нови и свежи за по-дълго.

Дисплей панел на DualCare

Винаги с грижа

Всички наши перални със сушилня DualCare използват по-тих, по-издръжлив и по-ефективен инверторен мотор. Това Ви дава нужната ефективност, за да се погрижите най-добре за дрехите си - те изглеждат така добре, както в деня, в който ги купихте. Ние сме толкова уверени в капацитета на мотора, че предоставяме 10-годишна гаранция.