Открийте

Сушилни

Безопасни за деликатните дрехи

Третирайте дори Вашите най-деликатни и любими дрехи за ненадмината мекота. Нашата DelicateCare технология разработва цикъла за всяка тъкан за най-добри резултати при сушене и изключителна грижа - дори при вълна и коприна. Технологията оптимизира скоростта и въртенето на барабана според нуждите на плата. Освен това, тя защитава дрехите от измачкване, защото посоката на въртене на барабана се обръща периодично.

Без измачкване, дори в сравнение с хоризонтално сушене

Сертификатът Woolmark Blue гарантира, че сушилнята DelicateCare ще изсуши безопасно дори вълнените дрехи, които са само за ръчно пране. Патентованата програма за вълна адаптира движението на барабана, за да защити дрехите Ви и да гарантира липса на свиване, дори в сравнение с хоризонталното сушене. Така можете да носите любимия си пуловер отново и отново.

Риза, която е наполовина изгладена и наполовина измачкана, ще демонстрира силата на машините за изпиране с пара

Свежи дрехи с пара

Пропуснете химическото чистене и вдъхнете нов живот на любимите си дрехи със SteamSystem. Тя премахва гънките и абсорбира миризмите само за 15 минути, така че дрехите Ви изглеждат и се усещат като нови. Перфектна е, когато разполагате с малко време, за да изглеждате възможно най-добре. 

Сушилня DelicateCare

DelicateCare избира специален цикъл за всяка тъкан за най-добра грижа - дори за деликатна коприна.

Сушилня Electrolux DelicateCare

Сушене на коприна с DelicateCare

Сега можете да изсушите с увереност дори най-деликатна коприна. Програмата за коприна на DelicateCare се грижи за формата на Вашите копринени дрехи. Ниската температура и плавните движения на барабана са предназначени за всяко облекло, затова винаги можете да сте сигурни в максималната грижа за Вашите дрехи.

Грижа за връхните дрехи

Връхните дрехи могат да загубят своята функционалност, когато се замърсят. Прането защитава възможността на материала да диша, а правилното сушене възстановява водоустойчивостта. Изберете програма за връхни дрехи на Вашата пералня, за да осигурите тяхната пригодност, където и да се намирате.

Грижа за всеки обем дрехи

Нашите сушилни с OptiSense гарантират най-внимателната възможна грижа за Вашите дрехи. Сензорите автоматично регулират времето на цикъла според количеството дрехи. Това означава, че цикълът приключва веднага, когато дрехите Ви са готови. Така няма да хабите никога електроенергия за прекалено сушене. С OptiSense нашите сушилни са така внимателни към природата, както и към Вашите дрехи.

Дългосрочна ефективност

С 10-годишна гаранция на мотора, ние сме убедени, че нашите барабанни сушилни са дълготрайни. Техният инверторен мотор не използва четки като останалите мотори. Това намалява търкането, удължава живота и намалява обема на движение. Системата EcoFlow прихваща дори най-дребните пухчета по време на сушене. Това намалява разхода на енергия и осигурява максимална производителност през целия период на експлоатация.

Пясъчен часовник

Скоростно сушене

За случаите, когато мислите, че няма да имате време за сушене, сушилните на Electrolux имат няколко кратки програми. TimeManager Ви позволява да намалите времето за сушене с до 40% и пак да получите невероятни резултати. Освен това винаги се гарантира най-краткото време за сушене, защото сензорите коригират продължителността според количеството пране. Така че винаги можете да имате дрехите, които искате, когато искате.

Пералната машина UltraCare до сушилня DelicateCare

Безупречното сушене започва с изпирането

Пералнята и сушилнята са две половини на едно цяло - правилното изпиране подготвя дрехите Ви за изумителен завършек при сушенето. Нашите сушилни DelicateCare намират своя перфектен партньор в пералните UltraCare™ Eco. Те са също толкова внимателни към прането Ви, колкото и прането на ръка.

Куп свежо изсушени дрехи