Открийте

Сушилни

CycloneCare - равномерно и естествено изсушаване, дори за най-деликатните дрехи

Нашата система CycloneCare гарантира, че дрехите ви ще бъдат равномерно, внимателно и естествено изсушени. Така, че формата, мекотата и визията им е запазена - дори за най-деликатните и копринени дрехи.

Коприната запазва формата си

Коприната е пословично трудна за сушене - често се набръчква или губи формата си. Със CycloneCare, дрехите са естествено изсушени от всички страни. Спираловидният въздушен поток достига трудно достъпни места като джобове и шевове за бързо, прецизно и равномерно изсушаване. Това означава, че коприната запазва формата си - както при хоризонтално сушене.

DelicateCare - вашият стил, напълно съхранен

Нашата система DelicateCare съобразява температурата и движенията на барабана с материята на дрехите, за да приложи правилната грижа. Деликатни платове, вълна или специализирани връхни дрехи - качеството на дрехите ви ще бъде запазено.

Без гънки, без свиване

Вече можете да изсушите и най-деликатния вълнен пуловер в сушилня. Нашата система DelicateCare регулира движенията на барабана така, че вълнените дрехи да не се въртят и усукват, за да елиминира свиването. Резултатът е безупречно изсушаване, без свиване и загуба на форма - сравнимо единствено с хоризонталното сушене.

Водоустойчивост, съхранена и възстановена

С нашата система DelicateCare водоустойчивостта на специализираните ви връхни дрехи е запазена и възстановена, по-добре в сравнение с хоризонталното сушене. DelicateCare определя правилната температура, за да защити екипировката ви, избягвайки прекалената горещина.

GentleCare, запазва дрехите като нови, за по-дълго

Системата ни GentleCare работи при 2 пъти по-ниска температура, в сравнение със стандартните сушилни, за да не бъдат дрехите ви изложени на ненужно голяма горещина. Така текстурата на материите се запазва за по-дълго и потреблението на енергия и времето за сушене са значително намалени.

SensiCare, нежна грижа за дрехите, които носите най-често

Нашата система SensiCare измерва влажността на всяко зареждане и определя времето са сушене според нея, за да не бъдат дрехите ви изложени на ненужно висока темпераура. Така спестява време и енергия, без компромис с изпълнението.