Новата колекция PerfectCare

Подобрете преживяването си

Представяме ви най-модерната система за пране до момента. Колекцията PerfectCare обединява най-новото от съвременния дизайн, технология и грижа.

Носете дрехите си

Не подменяйте гардероба си, подобрете грижата за дрехите. Обгрижваните дрехи имат по-дълъг живот. Нашите уреди PerfectCare надминават чистотата - те запазват и съхраняват стила ви.

Перални PerfectCare

Представете си, че дрехите ви изглеждат като нови за по-дълго. Цветовете им не избледняват и формите и текстурите се запазват. Представете си стил, който не остарява.

Открийте свойствата им

  

      

Гама перални PerfectCare

Бъдете прекалено добре облечени - всеки ден

Не позволявайте на етикетите с инструкции да определят стила ви. С PerfectCare може да сте сигурни, че деликатните, вълнените и дрехите само за ръчно пране са добре обгрижвани у дома. Бъдете прекалено добре облечени и се насладете на стил без ограничения.

Сушилни PerfectCare

Представете си как дрехите ви запазвят мекотата, формата и функцията си за по-дълго. Коприната не се набръчква, плетивата не се свиват и връхните дрехи запазват водоустойчивостта си. Представете си да сушите в сушилня дрехи, за които не сте вярвали, че това е възможно.

Открийте свойствата им

  

      

Гама сушилни PerfectCare

Идеалната двойка

Най-после, перална система за целия ви гардероб. Пералните и сушилните от колекцията PerfectCare са проектирани и оптимизирани, за да работят в идеален тандем.