Открийте

Перални машини

ColourCare - всички цветове, винаги искрящи

Нашата система ColourCare пречиства водата, така, че перилните препарати са възможно най-ефективни, дори при ниски температури. Внимателното, но качествено изпиране, запазва цветовете и свежестта на дрехите - както в деня, когато сте ги купили.

Цветовете не избледняват - пране след пране

Всичко зависи от водата. Уникална система за филтриране премахва всички замърсявания за нежно, но качествено изпиране. Резултатите по-долу са от тест за издържливост на цвета, проведен върху полиестер, при 50 изпирания на 30 градуса. С ColourCare цветовете не избледняват и черното остава черно - пране след пране.

UltraCare - всички текстури, идеално запазени

Нашата система UltraCare смесва предварително препарата с вода, за бързо и качествено изпиране. Това гарантира, че всяка нишка е достигната и защитена, материите са запазили свежестта и мекотата си и изглеждат като нови за по-дълго.

Материите запазват мекотата си. Пране след пране

Неразтвореният перилен препарат води до неефективно изпиране, а неравното разпространение на омекотител оставя дрехите груби на допир. Пералните PerfectCare с UltraCare смесват и активират препарата и омекотителя с вода, преди да навлязат в барабана. Това гарантира равномерно разпространение, за да може всяка нишка да е почистена, освежена и омекотена.

SteamCare - бъдете елегантни

Нашата система SteamCare ви предоставя професионални резултати в уюта на дома ви. Завършвайте всяко изпиране с пара, за да намалите гънките до 3 пъти, постигайки гладък завършек без високата температура на редовното гладене. Или използвайте SteamCare, за да освежите дрехите си и да избегнете ненужното преизпиране.

3 пъти по-малко гънки

Прибавянето на пара в края на изпирането отпуска нишките на дрехите ви, а резултатът е 3 пъти по-малко гънки, в сравнение с пералня без системата SteamCare. Сега можете да перете и да почиствате с пара в един цикъл, да гладите по-рядко и дрехите ви да запазят формата и текстурата си за по-дълго.

SensiCare - ежедневните ви дрехи, изпрани с грижа

Нашата система SensiCare осигурява точната грижа за дрехите ви, съобразявайки времето, потреблението на енергия и вода спрямо зареждането ви. Това предпазва дрехите ви прекално дългото изпиране и запазва мекотата и формата им за по-дълго.

Усещайте дрехите си като нови, 2 пъти по-дълго

Според тест на Ritex от 2015г. (тест №15CR00099), със SensiCare дрехите се усещат като нови 2 пъти по-дълго. Нейните сензори автоматично настройват цикъла на пране според размера на зареждането през първата минута на изпирането, за да намалят изразходваните време, енергия и вода. Това означава по-малко вреда върху дрехите ви и върху околната среда.