Информация за продукта

600 Bridge eXTractor е индукционен плот с мощен вграден абсорбатор за по-голяма свобода при планиране в кухнята. А с функция Bridge (Мост) може да комбинира 2 зони за готвене в една голяма зона за готвене като планча грил.

Предимства

Обединете зони за повече място с функция Bridge (Мост)

Функцията Bridge Ви позволява да комбинирате две отделни зони за готвене, за да създадете една голяма повърхност. С автоматично изравнени настройки за температура и време, тя е идеална за извличане на максимума от планча грила или съдове за печене.

4 зони с индивидуално управление за по-прецизен контрол

Лесно управлявайте 4 различни зони за готвене и задавайте отделни таймери за всяка с индивидуалнo управление. Всяка зона има 9 нива на мощност и други функции като увеличаване на мощността, активно докосване, заключване за деца и управление Hob2Hood.

Филтър 2 в 1 за по-свеж въздух в кухнята

Филтърът 2 в 1 включва както въгленов, така и филтър за мазнини, за да поддържа въздуха в кухнята свеж. Подвижният филтър може лесно да се почиства в съдомиялна машина и да се регенерира във фурната за продължителна употреба.

Абсорбаторът се настройва автоматично с Hob2Hood®

Абсорбаторът се настройва автоматично, като повишавате или намалявате нивото на мощност. Технологията Hob2Hood® Ви позволява да се съсредоточите върху храната си, докато Вашият плот и абсорбатор работят безпроблемно за Вас.

Почистете бързо въздуха в кухнята с функция Boost

Просто натиснете функцията Boost на абсорбатора за моментална мощна екстракция. Активира се за 10 минути и ефективно почиства въздуха в кухнята от излишните изпарения и пара.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyElectrolux и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyElectrolux Поддръжка
woman on couch with mobile phone