Информация за продукта

Хладилникът с фризер GreenZone 700 има чекмедже, в което влажността се поддържа на балансирано ниво чрез управление на излишната кондензация, предотвратявайки развалянето на храната. Това запазва до 95% от витамините, като предпазва продуктите с необходимото количество влажност.*
*Степен на запазване на витамини въз основа на външен тест за задържане на витамин С в боровинки след 11 дни в отделението GreenZone.

Предимства

До 95% витамини, запазени с GreenZone технология.*

GreenZone е идеалното чекмедже за съхранение. То елиминира излишната влага, като същевременно запазва точното количество сочност за Вашите зеленчуци. Това запазва до 95% от витамините след 11 дни, като съхранява продуктите с правилното количество влажност.*

*Степен на запазване на витамини въз основа на външен тест за задържане на витамин С в боровинки след 11 дни в отделението GreenZone.

Храната се запазва до 60% по-сочна и по-хидратирана с технологията TwinTech.*

Никога няма да размразявате фризера благодарение на TwinTech® No Frost. Двойната му система за охлаждане поддържа храната с 60% по-хидратирана от хладилниците с един изпарител.* Като не използва сух въздух във фризера, поддържа идеална влажност и предпазва храната от изсъхване.*

*Вътрешен тест на технологията TwinTech с помощта на вътрешен тестов метод, измерващ нивото на хидратация след 9 дни съхранение в сравнение със собствен уред с един изпарител.

DynamicAir поддържа стабилни температури, предотвратявайки изсъхването на храната.

DynamicAir гарантира поддържане на стабилна температура във Вашия хладилник. Той работи чрез циркулация на хладен въздух навсякъде, което означава, че дори когато вратата се отвори, храната Ви е защитена от затопляне.

Компресорът има десетгодишна гаранция срещу повреди.

Насладете се на спокойствието с десетгодишната гаранция на компресора. Гаранцията покрива щети, които биха могли да възникнат по време на работа, транспортиране, отстраняване и пълнене с газ или обща поддръжка.

Сензорното електронно управление отгоре дава лесен достъп до функциите.

Настройте прецизно температурата с лесен достъп до функциите на хладилника с фризер, благодарение на ясния дисплей на сензорното електронно управление отгоре.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyElectrolux и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyElectrolux Поддръжка
woman on couch with mobile phone