Информация за продукта

Хладилникът с фризер 600 TwinTech® No Frost запазва аромата на всеки продукт. Неговата система за двойно охлаждане гарантира, че няма да се образува лед във фризера и че влажността в хладилника е оптимална, предотвратявайки изсъхването на храната.

Предимства

TwinTech® No Frost – храната се запазва сочна и свежа

TwinTech® No Frost има усъвършенствана двойна система за охлаждане на хладилника и фризера. Тази технология предотвратява обледяването във фризера, докато влажността в хладилника остава оптимална, предотвратявайки изсъхването на храната.

Компресорът има десетгодишна гаранция срещу повреди.

Насладете се на спокойствието с десетгодишната гаранция на компресора. Гаранцията покрива щети, които биха могли да възникнат по време на работа, транспортиране, отстраняване и пълнене с газ или обща поддръжка.

Вътрешен електронен контрол за по-добро съхранение на храната.

Поемете управлението на условията за съхранение на Вашата храна с вътрешното електронно управление. LED индикаторите Ви показват удобно температурата, а настройките премахват всякакви догадки.

FastFreeze запазва вкуса, текстурата и дори витамините във Вашата храна

Системата FastFreeze бързо замразява пресните храни, така че витамините, текстурите, ароматите и всички здравословни качества да бъдат по-добре запазени.

Вътрешното LED осветление осветява всеки ъгъл на хладилника.

Насладете се на отлична видимост с вграденото LED осветление на нашия хладилник. Дискретните, енергийно ефективни крушки блестят с ярка светлина в цялото вътрешно пространство. Консумират десет пъти по-малко енергия от стандартното осветление.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyElectrolux и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyElectrolux Поддръжка
woman on couch with mobile phone