Добре дошли в интелигентния дом на Electrolux

Свързаните уреди на Electrolux подобряват изживяването и удобството при изпълнение на ежедневните ви задачи. Резултатът е по-свеж, по-чист и по-вкусен - с по-малко усилия. Открийте нашите свързани уреди и услуги - за един изцяло интелигентен дом без усилия.

Интелигентно свързан дом

Свързаните уреди подобряват изживяването и удобството при изпълнението на ежедневните ви задачи. Резултатът е по-свеж, по-чист и по-вкусен - с по-малко усилия. Electrolux работи с големи световни компании като Google и Amazon, за да осигури лесно и безпроблемно свързване. Открийте нашите свързани уреди - за един интелигентен дом без усилие.

 

Watch video >

Категории

Кухня

Извлечете максимума от своите уреди, като ги свържете с приложението на Electrolux. С него можете да се възползвате от функциите за дистанционно управление на фурни и плотове, съдомиялни машини и хладилници/фризери. Всичко това се намира в приложението Electrolux и Ви очаква да се свържете.

Пране

Насладете се на персонализираната грижа, като свържете пералните уреди с приложението на Electrolux и използвайте компетентността на Electrolux отвсякъде. Задайте персонализирани програми от разстояние, получете препоръки за цикъла на пране на дрехите си и получавайте известия, когато прането ви е готово. Персонализирана грижа за вашето пране в ръцете ви.


Приложението на Electrolux в телефона

Интелигентни решения за вашата кухня

Извлечете максимума от своите уреди, като ги свържете с приложението на Electrolux. С него можете да се възползвате от функциите за дистанционно управление на фурна и плотове, съдомиялни машини и хладилници/фризери. Всичко това се намира в приложението Electrolux и очаква да бъде свързано.

Изтеглете от App Store ›

Изтеглете от Google Play ›

Свързани фурни

Приложението на Electrolux за фурни

Насладете се на готвенето с помощта на приложението на Electrolux. Сега можете да управлявате фурната си от разстояние или чрез гласа си, а с програмите CamCook® и Assisted Cooking дори не е необходимо да помните температурата на готвене, за да получите перфектни резултати.

Свързани плотове

Приложението на Electrolux за плотове

Извлечете максимума от вашия готварски плот, като се свържете с приложението на Electrolux. Управлявайте абсорбатора си, получавайте известия, когато е време да смените филтъра си, или получавайте съвети за пестене на енергия - всичко това чрез приложението. Изтеглете го сега и започнете да готвите.

Свързани съдомиялни машини

Приложението на Electrolux за съдомиялни машини

Свързването на вашата съдомиялна машина с приложението позволява интелигентно и устойчиво миене на съдове. Получавайте насоки за поддръжка и избор на подходяща програма в зависимост от зареждането, времето и нивото на замърсяване. Открийте подходящото време за работа на машината, за да намалите разходите за енергия.

Свързани хладилници и фризери

Приложението на Electrolux за хладилници и фризери

Контролирайте температурата на хладилника и фризера си от разстояние и получавайте указания как да се грижите за уреда си. Приложението също така изпраща полезни известия за всяка необходима поддръжка или ако вратата е останала отворена, за да не се разваля храната ви.

Гласово управление за вашия уред

Насладете се на свободни ръце за управление на вашия уред Electrolux с Google Assistant.

Научете повече

Изтеглете приложението на Electrolux


Жена седи на диван с телефон

Грижа за прането на следващо ниво в ръцете ви

Свържете уредите си с приложението на Electrolux за безпроблемно и интелигентно пране. Персонализирайте настройките, задавайте персонализирани програми от разстояние и изпращайте инструкции към уреда, за да го адаптирате към нуждите и навиците си. Всичко това чрез вашия смартфон.

Изтеглете от App Store ›

Изтеглете от Google Play ›

Гласово управление за вашия уред

Насладете се на управление на уреда на Electrolux със свободни ръце с Google Assistant.

The Electrolux App

С приложението The Electrolux можете да управлявате дистанционно уредите за пране от смартфона си. Използвайте функцията Care Advisor, за да получите експертни насоки за това как най-добре да почистите дрехите си. А с функцията My Favourites можете да запаметите специфични настройки за дрехите, които носите често.

Дистанционно управление

Използвайте приложението Electrolux, за да стартирате прането и да проверите състоянието му навсякъде в дома си. В приложението Electrolux изберете предпочитания цикъл на пране и изберете символа Wi-Fi. Това ще активира режима за дистанционно стартиране. По време на цикъла приложението ще покаже състоянието на екрана за наблюдение и ще ви уведоми, когато програмата приключи. С приложението ще имате пълен контрол върху прането си.

Care Advisor

Не само изпирайте и сушете дрехите си - грижете се за тях. С помощта на приложението просто изберете вида на тъканта, цвета и степента на замърсяване - и приложението на Electrolux ще препоръча най-добрата програма и ще я изпрати автоматично към вашата машина. Използвайте интуитивния съветник за грижи, за да се усещат дрехите ви като нови за по-дълго време - той осигурява експертна грижа, като винаги препоръчва най-добрата програма за вашите дрехи.

Изтегляне на приложението на Electrolux

 • Checklist icon
  ИЗИСКВАНИЯ

  ✓ Apple: Телефон или таблет. Минимум iOS 8.0 или по-нова версия
  ✓ Android: телефон или таблет: минимум Android 4.0.3 или по-нова версия
  ✓ Wi-Fi: 802.11 b/g/n @ 2,4GHz с WEP, WPA или WPA2 AES/TKIP с интернет връзка
  ✓ Уверете се, че силата на сигнала е достатъчно силна на мястото, където ще бъде инсталиран уредът
  ✓ В случай, че той е далеч от Wi-Fi рутера, може да е необходим мрежов удължител

 • Favourite icon
  My Favourites

  Персонализираната функция My Favourites означава, че настройките могат да бъдат запазени за дрехите, които носите често. Персонализирайте и приспособете начина си на пране. Запазете любимите си настройки, включително персонализираните програми на съветника за грижа, като използвате функцията My Favourites. Съхранявайте до 6 програми за пране и 6 програми за сушене за бърз достъп. Спестете време, като почиствате редовно носените си дрехи само с едно кликване.