За Electrolux

За Electrolux

За по-добър живот. Проектирано в Швеция.

Осланяйки се на нашите шведски ценности и устойчива връзка с природата, ние проектираме с ясна цел. Правим всичко, което можем, за да се грижим за здравето на нашата планетата и да я запазим за бъдещите поколения. Не само създаваме кулинарни и вкусови преживявания, грижим се за дрехи и поддържаме дома уютен. Също така помагаме на хората да живеят по-добре, за да могат да изследват и да научават повече.

Един век по-добър живот

Electrolux създава по-добър живот от 100 години. Горди сме с това, което сме постигнали и не спираме тук. Разгледайте настоящите и бъдещите ангажименти, които сме поели в нашата Програма "За по-добър живот".

Оформя живота към по-добро

Подходът ни към устойчивостта е част от основната цел на компанията ни да "Оформя живота към по-добро". Искаме да създаваме промяна към по-добро като бъдем най-добрата компания за електроуреди в света, ежедневно създавайки позитивно въздействие в живота на хората и върху състоянието на нашата планета.

 

Професионална експертиза

Our Нашият 100 годишен опит и богато наследство в отговарянето на изискванията на професионални шеф-готвачи ни дава експертиза, която внедряваме в кухненските си продукти, така че да извлечете максимума от кухнята си вкъщи.

Шведски ценности

Началото ни започва в Швеция през 1919 г., и ние вярваме в създаването на преживявания, които са оформени от начина, по който живеем. Осланяйки се на нашите шведски ценности и устойчива връзка с природата, ние проектираме с ясна цел. Това се отразява във всичко, което правим. От грижата за дрехите за това да изглеждат нови и да издържат повече; до проектирането на интуитивни кухни, които се фокусират върху удоволствието от вкуса и подобряване на уюта и щастието във вашия дом.