Информация за продукта

Хладилникът с фризер 600 TwinTech® No Frost запазва храната сочна и хидратирана. Двойната му система за охлаждане поддържа идеалната влажност и предпазва храната от изсъхване. Освен това гарантира, че никога няма да се налага да размразявате фризера.

Предимства

TwinTech No Frost: защитава продуктите, предотвратява натрупването на лед

Двойната система за охлаждане на TwinTech® No Frost осигурява отделна циркулация на въздуха между хладилника и фризера. Това поддържа правилното ниво на влажност в хладилника, за да предпази храната от изсъхване, като същевременно предотвратява натрупването на лед във фризера.

MultiFlow предотвратява изсъхване или случайно замразяване на храната

Храната се съхранява по най-добрия начин с функцията MultiFlow, която поддържа стабилна температура и влажност в целия хладилник, като предпазва продуктите от изсъхване или обледяване при задната стена. Храната остава вкусна до следващото пазаруване.

Изчистеният дизайн на хладилника е идеалното допълнение към всяка модерна кухня.

Премиум изгледът на хладилника ще допълни идеално модерната кухня. С изчистените си линии и напълно плосък дизайн, той е в пълен синхрон с другите Ви кухненски уреди и работни плотове. А дръжките са скрити в долната част на вратата, за да завършат елегантната естетика.

Контрол без усилия с електронното сензорно управление

Електронното сензорно управление предоставя лесен достъп до настройките и функциите на хладилника, така че без усилие можете да промените температурата според нуждите си. Пълен контрол на една ръка разстояние.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyElectrolux и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyElectrolux Поддръжка
woman on couch with mobile phone