Информация за продукта

Индукционният плот 600 Bridge Ви позволява да комбинирате две отделни зони за готвене, за да създадете една по-голяма повърхност. С автоматично изравнени настройки за температура и време, той е идеален за планча грил или големи съдове за печене.

Предимства

Комбинирайте и гответе повече с DoubleBridge

С функцията DoubleBridge можете да комбинирате две зони на готвене от двете страни на плота. Обединените зони ще имат перфектно изравнени настройки за температура и време.

Повече свобода с 5 индивидуални контролни зони

Потребителският интерфейс за управление на 5 отделни зони означава, че можете да управлявате 5 различни зони за готвене със собствени настройки, таймери и нива на мощност (до 9). За повече гъвкавост и свобода, когато готвите.

Heat Memory запомня настройките, ако разлеете

С Heat Memory Вашият плот ще запомни настройките за 120 секунди в случай на разливане или ако трябва да повдигнете съда. Няма нужда да рестартирате процеса на готвене или да регулирате температурата, за да запазите рецептата си.

Системата Hob2Hood® безжично свързва плота за готвене към абсорбатора за автоматично аспириране.

Функцията Hob2Hood® безжично свързва плота с абсорбатора. Започнете готвенето и абсорбаторът автоматично ще зададе настройките, осигурявайки най-доброто абсорбиране на база избраната на плота мощност. Сега можете да се потопите изцяло във вашето готвене.

Интензивно нагряване само за миг с PowerBoost

Активирайте функцията PowerBoost за незабавен прилив на топлина по време на готвене. Идеална е за по-бързо приготвяне на ястия. Можете да кипнете вода по-бързо от всякога и да подготвите тигани за печене, когато имате нужда от тях.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyElectrolux и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyElectrolux Поддръжка
woman on couch with mobile phone