Информация за продукта

Технологията No Frost предотвратява натрупването на лед във фризера, така че никога да не Ви се налага да го размразявате. Така е по-хигиенично и лесно за почистване, като ви дава и допълнително пространство за съхраняване на продуктите, които обичате.

Предимства

No Frost предотвратява образуването на лед във фризера.

Технологията No Frost предотвратява натрупването на лед във фризера, така че никога повече няма да Ви се налага да го размразявате. Фризерът е по-хигиеничен и по-лесен за почистване, като същевременно Ви предоставя допълнително място за съхранение на продуктите, които обичате.

Елегантен външен вид с DesignLine

Изисканият външен вид на фризера се вписва идеално в модерната кухня с изчистените си линии и изцяло изчистения дизайн. За да се насладите на красива, безупречна кухня.

Изчистеният дизайн на фризера е идеалното допълнение към всяка модерна кухня.

Премиум изгледът на фризера допълва идеално модерната кухня. Неговите изчистени линии и напълно плосък дизайн са в пълен синхрон с другите Ви кухненски уреди и работни плотове. А дръжките са скрити в долната част на вратата, за да завършат елегантната визия.

Electrolux - Свободностоящ фризер - LUT5NF28W0

Десет години гаранция на компресора

Насладете се на пълно спокойствие с десетгодишната гаранция на компресора. Гаранцията покрива повреди, които могат да възникнат по време на работа, транспортиране, презареждане на газа или обща поддръжка.

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Имате проблем?

Прочетете помощните материали и получете помощ на страницата ни за Поддръжка, за да намерите бързо решение и да сте готови да продължите.

Гаранция

Поздравления за закупуването на Вашия Electrolux уред.

Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да резервирате услуга или да получите отговори на други Ваши въпроси. На Ваше разположение сме по телефон и електронна поща.