Информация за продукта

С интегрираната 600 LowFrost система е по-лесно от всякога да се справите с натрупването на обледяване. Тя без усилие намалява натрупването на обледяване, така че не е необходимо да размразявате фризера си толкова често.

Предимства

Кажете сбогом на редовното размразяване с технологията LowFrost.

Интегрираната система LowFrost поддържа температурата на Вашия фризер, за да предотврати образуването на скреж. За по-добра работа и по-лесна поддръжка.

OptiSpace има просторен интериор за хранителни стоки

Нашият фризер с OptiSpace предлага много възможности за съхранение както отгоре, така и между рафтовете. А ако имате нужда от още повече място, чекмеджетата могат лесно да се извадят, за да отговарят на Вашите специфични нужди.

Electrolux - Свободностоящ фризер - LYB1AF8W0

Компресорът е с петгодишна гаранция срещу повреди.

Насладете се на пълно спокойствие с петгодишна гаранция на компресора. Гаранцията покрива разходите за труд, транспорт, отстраняване и зареждане с газ, обща поддръжка и сервизни разходи.

Без компромис в пространството с MaxiBox

Специално проектирахме чекмеджето MaxiBox, което осигурява страхотно съхранение дори на най-големите продукти във фризера. Което означава, че можете да организирате пространството лесно и ефективно. Можете с лекота да съхранявате всичко - от торби с картофи до пъпеши.

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyElectrolux и открий всичко, което търсиш, на едно място.

 

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Следи всичките си налични гаранции
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyElectrolux Поддръжка
woman on couch with mobile phone