Информация за продукта

Технологията DynamicAir създава въздушен поток, движейки хладен въздух в хладилника, така че винаги има стабилна температура във всеки ъгъл. Защита на продуктите от загуба на форма или изсъхване.

Предимства

Стабилно охлаждане с DynamicAir

DynamicAir гарантира стабилна температура във вътрешността на Вашия хладилник. Хладният въздух циркулира навсякъде, като по този начин храната Ви е защитена от затопляне дори, когато вратата се отвори.

Лесен достъп с бързо отваряне на вратата

Бързо отварящата се врата плавно се избутва навън, когато дръжката е натисната навътре. Намалява обичайния вакуум и намалява дърпането на вратата на хладилника. Избягва се залепването и се осигурява незабавен достъп.

OptiSpace има просторен интериор за хранителни стоки

Нашият хладилник с OptiSpace предлага много възможности за съхранение както отгоре, така и между рафтовете. А ако имате нужда от още повече място, чекмеджетата могат лесно да се извадят, за да отговорят на Вашите специфични нужди.

Задайте настройките на хладилника с електронното управление

Електронното управление Ви дава възможност да регулирате настройките и вътрешната температура на хладилника

Управлявайте нивото на влага в хладилника със системата за контрол на влажността.

Насладете се на вкусни зеленчуци с нашето отделение за контрол на влажността. Управлявайки влагата във въздуха, то създава най-добрата среда за съхранение на Вашата храна. Затварянето на отворите създава идеалното място за съхранение на билки и листни зеленчуци, докато отварянето им осигурява оптимални условия за съхранение.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyElectrolux и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyElectrolux Поддръжка
woman on couch with mobile phone