Информация за продукта

Покажете цялата си колекция от вина със 700 Perfect Shelving. Изтеглящият се първокласен дървен рафт е проектиран с идеално разстояние, за да побере всички бутилки от 750 ml – дори любимото Ви шампанско – без да се драскат етикетите.

Предимства

Electrolux - Охладител за вино - EWUS018B7B

Single Zone Pro може да се настрои между 5–20°C за кратко или дълго съхранение.

Идеален за краткосрочно или дългосрочно съхранение на всички сортове вина, охладителят за вино Single Zone Pro може да се настрои на температура между 5–20°C.

Electrolux - Охладител за вино - EWUS018B7B

Вашата колекция заслужава Cellar Management чрез приложението ONEO.

С приложението OENO Cellar Management можете да сканирате, проследявате, управлявате и презареждате колекцията си на една ръка разстояние. Проектирано от Vivino и усъвършенствано от нашия екип от сомелиери, получавате съвети за съчетаването на вино-храна, както и експертни препоръки.

Electrolux - Охладител за вино - EWUS018B7B

Защитете Вашето вино със Cellaring Pro 5 Fundamentals.

Създайте идеалните условия за съхранение на Вашите вина, като им позволите да отлежават стабилно с нашите Cellaring Pro 5 Fundamentals: температурна стабилност, влажност над 50%, тъмна зона за съхранение, среда без вибрации и качествен въздушен поток.

Страничното LED осветление осигурява най-добрата видимост на Вашето вино.

Страничното LED осветление Ви позволява да създавате и контролирате идеалното осветление за Вашата колекция от вина с пълна видимост на всеки рафт.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Имате проблем?

Прочетете помощните материали и получете помощ на страницата ни за Поддръжка, за да намерите бързо решение и да сте готови да продължите.

Гаранция

Поздравления за закупуването на Вашия Electrolux уред.

Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да резервирате услуга или да получите отговори на други Ваши въпроси. На Ваше разположение сме по телефон и електронна поща.