Electrolux Blog

Electrolux Blog

Съвети за бързо и удобно поддържане на чистотата и реда у дома 

Открийте как Electrolux допринася за още по-приятното Ви ежедневие. Нашите материали са съобразени както с енергоспестяващи решения за устойчив начин на живот, така и с комфорта в домакинството. Разгледайте практичните ни съвети, с които да улесните рутинната грижа за дрехите, използвайте иновативните ни идеи за почистване, приготвяне на здравословни ястия и много други.

Препоръчани статии

 • Жена зарежда пералня Electrolux
  Лесни съвети за пестене на енергия - извличайте максимума от домакинските си уреди

  Повишете икономичността на домакинството си с нашите лесни съвети за пестене на енергия. Научете начини за пестене на енергия при използване на съдомиялната машина, фурната, пералнята и други домакински уреди. 

 • Мъж гледа телефона си и готви зеленчуци на котлон
  Умни домакински уреди за по-лесно ежедневие

  Интелигентните домакински уреди преобразяват домакинските задачи, интегрирайки се безпроблемно в ежедневието за по-голямо удобство, ефективност и оптимизация на домашния бит. Открийте предимствата на интелигентните домакински решения и направете живота си по-лесен и по-приятен.

Устойчив начин на живот

 • Символ за пране на 30 градуса и дрехи на заден план
  Пестете енергия, като перете дрехите при 30 °C

  Прането при 30 градуса спестява енергия, тъй като се използва по-малко електроенергия за загряване на водата, намаляват се емисиите на CO2 и се запазва качеството на тъканите, което допринася за по-устойчиво пране.

 • Сгънати дрехи заедно с висящи дрехи
  10 начина да удължите живота на дрехите си

  Разгледайте нашето ръководство за грижа за дрехите, за да получите професионални съвети за удължаване на живота на гардероба си. От техники за пране до разумно съхранение - поддържайте дрехите си свежи и издръжливи по-дълго време.

 • Хора, които се разхождат в гората
  Как неусетно да преминем към устойчив и екологичен начин на живот

  Запознайте се с важни съвети и развенчайте митове, като проправите пътя към по-екологичен начин на живот, полезен както за Вас, така и за планетата. Открийте ключови идеи за по-зелен и пълноценен живот.

 • Жена зарежда пералня Electrolux
  Лесни съвети за пестене на енергия - извличайте максимума от домакинските си уреди

  Повишете ефективността на дома си с нашите лесни съвети за пестене на енергия. Научете начини за пестене на енергия при използване на съдомиялната машина, фурната, пералнята и други домакински уреди.

Грижа за дрехите

 • Малко пространство в пералното помещение
  5 начина да се възползвате максимално от малкото пространство в мокрото помещение

  Пералното помещение, което е важно място у дома, заслужава функционална и стилна оптимизация, независимо от размера му. Преустройте пералното си помещение, за да го използвате ефективно и да придадете стил.

 • Перална машина с предно зареждане до перална машина с горно зареждане
  Перални машини с предно зареждане спрямо такива с горно зареждане

  Разгледайте 11 основни разлики между пералните машини с предно и горно зареждане и научете кой тип отговаря на нуждите на Вашето домакинство. Съпоставяме всичко - от енергийната ефективност до ефективността на пране. 

 • Подреден гардероб с рокли и якета
  Как да подредите гардероба си

  Оптимизирайте сутрешното време, организирайте ефективно гардероба си! Овладейте сезонното подреждане, интелигентното съхранение и облекчаващите стреса предимства на разчистването за по-спокоен начин на живот.

 • Копринени блузи в гардероба
  Как да перем лен, коприна и деликатни материали

  Разгледайте основните съвети за пране на коприна, лен и вълна, за да запазите деликатните тъкани. Използвайте щадяща програма на пералнята си, за да удължите качеството и издръжливостта на дрехите.