Информация за продукта

Насладете се на специално съхранение на вино дори и в най-малката кухня с компактния охладител за вино 900. Съхранява до 18 бутилки между 5°C и 20°C в зависимост от Вашите нужди. Бъдете сигурни, че всяка чаша, която наливате, въртите и вкусвате, е с подходящата температура, която искате.

Предимства

Температурата на охладителя за вино се регулира между 5°C и 20°C.

Поддържайте виното на идеалната температура в нашия охладител за вино за вкусна чаша всеки път. Лесно е да изберете температура между 5°C и 20°C, така че да можете да контролирате точната температура, с която желаете да бъде Вашето вино.

Съхранявайте до 18 бутилки в този компактен и стилен охладител за вино.

Забравете за липсата на място в хладилника, за да съхранявате виното си за вечеря. Нашият охладител за вино разполага с място за съхранение на 18 бутилки наведнъж.

Охладителят за вино има място за съхранение на по-големи бутилки като шампанско или просеко.

Този охладител за вино побира дори големи бутилки от магнум шампанско до просеко. Проектирани за абсолютна гъвкавост, рафтовете могат да съхраняват разнообразни по форма и размери бутилки. Винаги ще имате място за любимата си напитка.

Компактният дизайн на охладителя за вино се вписва лесно във всяка кухня.

Нашият охладител за вино се вписва лесно дори в малки кухни. С компактен дизайн без изпъкнали дръжки можете спокойно да го сложите до други уреди. Създаден е да допълни цялата гама уреди и изглежда страхотно навсякъде.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Имате проблем?

Прочетете помощните материали и получете помощ на страницата ни за Поддръжка, за да намерите бързо решение и да сте готови да продължите.

Гаранция

Поздравления за закупуването на Вашия Electrolux уред.

Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да резервирате услуга или да получите отговори на други Ваши въпроси. На Ваше разположение сме по телефон и електронна поща.