Информация за продукта

Понякога само една чиста бяла риза или изпънат панталон ни подават нужната информацията за притежателя им. С иновативната система с пара при нашите перални PerfectCare серия 700 SteamCare, можете да завършите всяко пране с доза пара, която ще намали гънките с 1/3 и пести много от времето за гладене. Доверете се.

Предимства

Electrolux - Пералня за вграждане - EW7F447WI

SteamCare: с 1/3 по-малко гънки благодарение на парата

Нашата система с пара SteamCare завършва всеки цикъл на пране с пара, намалявайки гънките по дрехите с 1/3. Добавянето на пара отпуска нишките на тъканите и те стават по-меки и удобни. По-малкото гладене и излагане на дрехите на високи температури запазва тяхната форма и вид за по-дълго време.

Electrolux - Пералня за вграждане - EW7F447WI

Система SensiCare - нежна ежедневна грижа за Вашето пране

Пералните за вграждане Electrolux PerfectCare 600 със система SensiCare регулират параметрите на програмата спрямо обема на прането, като използват по-малко време, енергия и вода при по-малки зареждания и така предотвратяват ненужно дългото пране, което захабява дрехите. Така ще сте спокойни, че любимите Ви дрехи ще запазят вида и качеството си 2 пъти по-дълго време, отколкото с други перални.

Electrolux - Пералня за вграждане - EW7F447WI

Опция SoftPlus - цялото пране ухае свежо

С опция SoftPlus се постига по-равномерно покритие на омекотителя за тъкани по цялото пране

Electrolux - Пералня за вграждане - EW7F447WI

Функция TimeManager® - вие управлявате времето

Вие задавате кога искате прането да е готово. Нека прането се съобразява с Вашия график, не обратно.

Electrolux - Пералня за вграждане - EW7F447WI

Тих режим на работа

Пералните на Electrolux са разработени така, че да не нарушават тихата и приятна обстановка вкъщи.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Имате проблем?

Прочетете помощните материали и получете помощ на страницата ни за Поддръжка, за да намерите бързо решение и да сте готови да продължите.

Гаранция

Поздравления за закупуването на Вашия Electrolux уред.

Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да резервирате услуга или да получите отговори на други Ваши въпроси. На Ваше разположение сме по телефон и електронна поща.