Информация за продукта

Със SteamBake пекарната е в дома Ви. Влажността позволява на тестото да втаса напълно, като създава меки среди с апетитни лъскави корички.

Предимства

SteamBake за вкусни печива

Със SteamBake постигате вкъщи резултати като от пекарна. Влажността позволява на тестото да втаса напълно, като създава вкусни меки среди с апетитни лъскави корички.

Тавата AirFry прави храната хрупкава с по-малко мазнина.

Насладете се на хрупкави пържени картофи или зеленчуци с по-малко мазнина, като използвате специалните настройки AirFry и тава във Вашата готварска печка. Мрежестата тава позволява на горещия въздух непрекъснато да циркулира във фурната, докато приготви храната Ви до хрупкаво съвършенство всеки път.

Готвене на няколко нива. Гответе повече едновременно

Допълнителният нагревателен пръстен осигурява равномерно готвене на ястията, дори при зареждане с две тави едновременно.

Фурна, която се самопочиства, за да Ви облекчи

С функцията за каталитично почистване няма натрупване на мръсотия и мазнини във фурната на свободностоящата готварска печка. Технологията за самопочистване започва да работи автоматично, когато температурата на фурната достигне 250°C. Отстранява остатъците от готвенето за лесно почистване.

С таймера вече няма риск от прегаряне

Фурната има електронен таймер, който изключва нагряването при изтичане на зададеното време. Така съдовете Ви никога няма да загорят.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyElectrolux и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyElectrolux Поддръжка
woman on couch with mobile phone