Информация за продукта

Наслаждавайте се на хрупкави пържени картофи или зеленчуци с по-малко мазнина – с тавата AirFry в готварската печка и специалната настройка. Мрежестата тава позволява на горещия въздух да циркулира непрекъснато във фурната всеки път, докато приготвя храната Ви до хрупкаво съвършенство.

Предимства

Тавата AirFry прави храната хрупкава с по-малко мазнина.

Насладете се на хрупкави пържени картофи или зеленчуци с по-малко мазнина, като използвате специалните настройки AirFry и тава във Вашата готварска печка. Мрежестата тава позволява на горещия въздух непрекъснато да циркулира във фурната, докато приготви храната Ви до хрупкаво съвършенство всеки път.

Готвене на няколко нива. Гответе повече едновременно

Допълнителният нагревателен пръстен осигурява равномерно готвене на ястията, дори при зареждане с две тави едновременно.

Прецизни настройки с нашия LED дисплей с таймер

С нашия LED дисплей с таймер е лесно да следите ястията си. Можете лесно да зададете точно време за готвене и да наблюдавате ястията, докато се готвят. Това Ви дава пълен контрол над фурната, така че можете да разгърнете своята кулинарна креативност. 

Лъчист плот – за бързо готвене

Лъчистият плот е бърз и лесен за почистване. Има керамични зони, които загряват бързо и точно за безпроблемно готвене.

Electrolux - Електрическa печкa - LKR64021AX

С капацитет XXL получавате повече от Вашата фурна

Капацитетът XXL във фурната Ви позволява да увеличите максимално готвенето. По-голяма ефективност означава, че можете да получите повече от Вашите ястия и да разчитате на Вашите рецепти, за да нахраните повече хора, когато имате нужда.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyElectrolux и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyElectrolux Поддръжка
woman on couch with mobile phone