Информация за продукта

Не можете да сбъркате с традицията. Газовият плот/Газовата фурна Ви връща обратно към класическото готвене. Поколения ястия са във Вашите ръце за приготвяне.

Предимства

Черен емайл – издръжлив и лесен за почистване

Черният емайл е оптималният материал, използван за вътрешността на готварската печка. Здрав, издръжлив и лесен за почистване, той улеснява процеса на готвене.

Винаги навреме с таймерa Minute Minder

Нашият таймер Ви помага да държите ястията си под контрол. Просто настройте таймера и той ще Ви предупреди, когато времето изтече – защото понякога и една минута е от значение.

Автоматично запалване на плота - толкова е лесно

Завъртете копчето, натиснете бутона и сте готови за готвене с автоматичното запалване на плота.

Шиш за перфектното печено месо направо от Вашата фурна

Този въртящ се шиш е най-лесният начин да си гарантирате сервиране на перфектното печено месо. Той е напълно автоматичен, така че не е нужно да го включвате ръчно.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Имате проблем?

Прочетете помощните материали и получете помощ на страницата ни за Поддръжка, за да намерите бързо решение и да сте готови да продължите.

Гаранция

Поздравления за закупуването на Вашия Electrolux уред.

Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да резервирате услуга или да получите отговори на други Ваши въпроси. На Ваше разположение сме по телефон и електронна поща.