Информация за продукта

Функцията за каталитично почистване в свободностоящата печка помага да се избегне натрупването на мръсотия и мазнини. Технологията за самопочистване започва да работи автоматично, когато температурата на фурната достигне 250°C, и така почистването е лесно.

Предимства

Electrolux - Газова печка - LKG504002W

Фурна, която се самопочиства, за да Ви облекчи

С функцията за каталитично почистване няма натрупване на мръсотия и мазнини във фурната на свободностоящата готварска печка. Технологията за самопочистване започва да работи автоматично, когато температурата на фурната достигне 250°C. Отстранява остатъците от готвенето за лесно почистване.

Electrolux - Газова печка - LKG504002W

Запалете. Изпържете. Сервирайте. Бързо готвене на газ

Очаквайте бързи резултати с газовия плот на свободностоящата печка. Той предлага мощно нагряване с бърза реакция. Така че тенджерите и тиганите са готови за готвене в момента, в който запалите огъня. Това означава по-малко изчакване и повече фокус върху постигане на добрия вкус.

Лесно печено на шиш

Въртящият се шиш е най-лесният начин да гарантирате перфектното печено, с хрупкава коричка и прекрасен загар от всички страни.

Electrolux - Газова печка - LKG504002W

Вкусни резултати с нашите фурна и грил

Наслаждавайте се на гъвкаво готвене с нашата газова фурна с електрически грил. Приготвяте ястия, които не са постижими в обикновена газова фурна. Развихрете своята креативност и създавайте златисти огретени, хрупкава лазаня и вкусни гарнитури с тази фурна.

Electrolux - Газова печка - LKG504002W

Стъклена врата, която лесно се поддържа чиста

Стъклото на вратата на тази фурна се почиства лесно. Можете изцяло да извадите вратата и стъклените панели и бързо да почистите всичко.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyElectrolux и открий всичко, което търсиш, на едно място.

 

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Следи всичките си налични гаранции
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyElectrolux Поддръжка
woman on couch with mobile phone