Истински интуитивна продуктова линия

Открийте иновативната гама на Electrolux! Приготвяйте лесно вкусна храна! Нашите уреди се адаптират към вашите идеи и стил на готвене. С помощта на най-новите технологии, те ви помагат да приготвите храна с качество на първокласен ресторант, у дома в собствената ви кухня.

Скандинавски дизайн

Когато става въпрос за гъвкавост и лесна употреба, нашите иновативни уреди, са на разположение, за да ви направят перфектния готвач. Открийте стилната ергономичност във всеки детайл от гамата Electrolux Intuit.

Скандинавският дизайн е насочен към човека. Новите уреди Electrolux са проектирани така, че да ви позволяват да ги използвате лесно и без усилие. По-забавно и с повече възможности за това всеки път да готвите с увереност и да се чувствате свободни да експериментирате с нови, страхотни вкусове.

Интуитивни решения

Новата гама Electrolux предлага уникални, интуитивни функции и решения, които ви помагат да готвите по-лесно. Управлението на уредите е просто, всички функции са логични, почти интуитивни за регулиране. Тъй като можете да отделите цялото си внимание за приготвянето на храната, можете лесно да приготвите ястия с качество на изискан ресторант.

Ние винаги сме начело на промяната. Работим с висококачествени материали и ги обработваме по начин, който въздейства минимално върху околната среда. Сигурни сме, че нашите устройства ще улеснят живота на нашите клиенти, така че те да могат да отделят повече време за това, което е наистина важно за тях.

Умни уреди

Умните електроуреди ви помагат с разнообразни функции и решения, които можете да използвате, за да приготвяте по-сложни ястия. Точно като шеф готвач. Ще се насладите на интелигентни решения, когато се подготвяте за събиране с повече хора - със семейство или приятели.

Търсите уреди с иновативни технологични решения, които ще ви помагат във всякаква ситуация? Или търсите модел, който се адаптира към вашият стил на готвене и го прави още по-лесен и комфортен? Може би красивият дизайн е основното ви съображение? Гамата Electrolux Intuit предлага перфектния модел за вашите нужди.

Новата продуктова линия е проектирана да отговаря на различните нужди

 • Intuit flex
  Flex - продуктова линия за заети хора

  Flex - гъвкаво готвене

  Максимален комфорт, спестяващи време решения за тези, които нямат много време за готвене.

 • Intuit Pro
  Pro - продуктова линия за готвачите ентусиасти

  Pro - прецизно готвене

  Разширени технологични решения за тези, които обичат да готвят и са склонни често да експериментират.

 • Intuit sense
  Sense - продуктова линия за максималисти

  Sense - интелигентно готвене

  За тези, които са най-добрите в кухнята. Всяко ястие ще бъде идеално вкусно всеки път.

Научете за новите, наистина интуитивни кухненски уреди Electrolux

Фурни

Приемете помощта на готвачите. Когато става въпрос за интелигентна фурна Electrolux, това е като да приготвяте на храна под надзора на професионален готвач. Изберете типа храна на дисплея и фурната ще настрои правилната програма за печене, както и времето за готвене. Можете да запазите най-добрите рецепти в „Любими“.

Индукционни плотове

Гответе като готвач. Нашите интуитивни индукционни плотове ви помагат с приготвянето най-изтънчените деликатеси. Така имате всичко, от които се нуждаете, за да приготвите всякакъв вид храна. Лесни за използване, бързи и безопасни

Съдомиялни

Съдомиялни с функцията QuickSelect ще изберат подходящата програма за измиване на съдове за вас. Просто настройте времето и посочете допълнителните опции, които искате. Останалото ще свърши вашата съдомиялна. Съдовете ще бъдат чисти и искрящи всеки път.

Насочете внимание си единствено към готвенето. Абсорбаторите Hob2Hood комуникират чрез безжична връзка с плотовете Hob2Hood. Интензивността на екстракцията на въздуха над работния плот се регулира автоматично. По време на готвене не е необходимо да правите допълнителни настройки или да докосвате бутони.

Хладилници

Храната може да се съхранява свежа за дълго време в хладилниците Electrolux. Влажността е винаги оптимална в интелигентните хладилници NoFrost, така че продуктите остават пресни до 7 дни. Във фризера няма лед.

Ние ще ви помогнем да намерите идеалния уред

 • Открийте идеалната фурна за вас

  С новата фурна Electrolux всяко ястие ще бъде много вкусно. Програмите за пара, сензорът за храна и разнообразните програми за печене ще ви помогнат всеки път да правите фантастично вкусна храна. Бъдете креативни и експериментирайте уверено с нови рецепти - някои от които не бихте се осмелили да опитате с друга фурна. Със сигурност ще успеете сега!

 • Открийте идеалния плот за готвене

  Доверете се на плота си, нека ви помага във всеки етап от работата. Не позволявайте нищо да ви ограничава по време на готвене! Не е нужно да познавате правилната температура или на коя зона за готвене да поставите съда. Индукционният плот SenseFry® е предназначен за вас. Просто решете какво искате да приготвите и колко време искате да се готви. Готварската печка ще свърши останалото за вас.

 • Открийте идеалната съдомиялна за вас

  Прибирането и изваждането на съдовете от съдомиялната не е най-приятното занимание в кухнята. Затова работим върху решения, които ви позволяват да обърнете внимание на наистина важните неща. Новите съдомиялни Electrolux дори ще изберат подходящата за вас програма и ще се уверят, че всички съдове са напълно чисти.